有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
一個人要幾冇哂point去到用人生攻擊話人毒撚,係好可悲
都係果句,你要屌人雙重標準你隨便屌到夠,你有你言論自由,但呢度連登黎,我都有權講我想講嘅野,你唔同意又好,唔想聽又好,就略過我言論。我討論緊嘅野係咪討論咗幾千年根本冇關係
你要繼續打橫黎講就自便,我唔會再回應

留返隻豬比老公同放裸照上Reddit任人睇相差十萬八千里wor
同理,你開放到覺得放裸照上網任人睇無問題唔代表要人人都接受放裸照上網無問題囉
點解唔係好明你地講乜
個個都好熟悉條女咁
分左手 人都痴埋
你d point屌哂全部雞都得 不守婦道乜乜柒柒
咁你到底係屌雞、屌婦道定係屌呢條女呢?你自己諗
睇咗依個post一陣有幾樣嘢我都唔係好明,有冇巴打可以答到:

1. Roselle之前嘅YouTube video同live 都好正正常常,正能量,亦都從來冇懷疑過佢嘅立場,點解做得好好地突然自己個YouTube channel delete晒所有片?

2. 佢最近係唔係受咗啲咩大刺激?

3. 真係confirm 佢好似FuFu咁賣相?照計佢有學歷有工作,點解要做到咁cheap?

BTW, 見到佢咁樣真係有啲心痛
好似入黎同你同一陣線就要屌哂d女人做雞不守婦道咁
電子雞都有一顆愛港心💛
接受現實啦,佢唔係咩乖乖女

或者係醒目女,賣相不賣身

而家唔再扮俾個真相目你睇

佢學歷就i大再去英國洗底,好唔好就見人見智,不過英文好係真
睇咗依個post一陣有幾樣嘢我都唔係好明,有冇巴打可以答到:

1. Roselle之前嘅YouTube video同live 都好正正常常,正能量,亦都從來冇懷疑過佢嘅立場,點解做得好好地突然自己個YouTube channel delete晒所有片?

2. 佢最近係唔係受咗啲咩大刺激?

3. 真係confirm 佢好似FuFu咁賣相?照計佢有學歷有工作,點解要做到咁cheap?

BTW, 見到佢咁樣真係有啲心痛
接受現實啦,佢唔係咩乖乖女

或者係醒目女,賣相不賣身

而家唔再扮,俾個真目你睇

佢學歷就i大再去英國洗底,好唔好就見人見智,不過英文好係真
好樣衰
1. 我覺得係分手單野太大打擊
2. 就係俾條仔掟左
3. 係, 我覺得佢既背景果邊拎牌唔難, 另外雖然都係露但佢咁玩法激過FUFU果堆好多, 如果最後係想有個好歸宿我諗好難番轉頭鬼佬都係咁話

最後, 我都覺得心痛都覺件事係難接受, 一開始仲以為佢件EX玩野, FC完之後係估唔到呢度都咁多道德戰士. 唔接受還唔接受, 人地賣相又無害人唔明有咩好屌.....
建築師
有人請去Savoy賣唔賣身?真係咁純情淨係去食飯私影?
唔識佢,亦無睇過佢之前任何片
呢種行為心理學上都係想得到人認同,有人注意而SELF SABOTAGE
如果係分手之後咁反常,同童年得唔到愛/足夠嘅關注有關
(佢DADDY前DADDY後咁,可能有唔少DADDY ISSUES,分手會聯想成拋棄,自我摧毀再去加深自我形像/自我價值低種種嘅BELIEFS,錢可以PROVIDE到某程度上嘅SECURITY,亦可以解釋到點解佢咁拜金)

利申:9 UP,好多人擔心你關心你,有咩搵人傾訴啦,唔好做傻事喇
佢本身都唔係善男信女,心乜鬼痛
1. 係四日前佢正式下海做電子雞開咗個onlyfans賣相,所以有個page爆咗佢出嚟,所以咪嚇親del哂啲嘢。
2. 好多依度識佢嘅人都話呢個先係真面目
3. Confirm, onlyfans 4.99美金一個月,唔想貨金仲有Twitter Reddit 有全相
佢不嬲都同大家講英國有手有腳就會搵到工
正正就係佢明明係正能量 依家自己走去做雞先更顯佢cheap嘅原因
園境建築師 但未考牌唔可以亂叫
以前睇Roselle屌鳩五毛、藍絲
都講明有去雨革放埋相

都7月佢一直好鼓勵大家用bno黎明
孝仔出放負英國,佢即刻拍片回應

雖然佢下海,部份人接受唔到
但佢真黃係毋庸置疑
我都係覺得有心理病多, 無論幾多"朋友"出黎數佢我都係傾向擔心, 唔打算落井下石
同意,咁樣搞到自己好cheap
但見頭幾版有佢ig截圖話身體自主,佢要點就點
咁只能祝佢好運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞