有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
唔識講,拜金同下海2件事,早半年係佢條channel得幾百sub果時已經有留意下佢,行到呢步我覺得最近真係有啲野影響左佢精神狀態,有種唔舒服既感覺
lm
咁大變化
網上image佢中意點包裝係佢事
佢梗係知大家中意黃中意bno 先拍啲片去吸「fans」

想問佢真人除咗拜金之外, 係唔係真係黃定係港豬, 個人認為如果真黃借BNO 宣傳又無咩大問題ge
Lola ig 1.0係兩個星期前嘅事
無錯 佢係癲到兩個ig 同時run緊
以為無人知其實好多識佢嘅人一早見到
當然lady roselle靜咗好多係因為佢忙住搞lola啲嘢
有時見到佢兩邊都up story就覺得佢精神分裂

之後lola 2.0個ig係琴日新鮮滾熱辣再開嘅
呢個年頭真係阿豬阿狗都可以有fans,一陣俾對家屈做天使就係呢D。賣就光明正大賣,又要用政治取向呃多D毒撚何必呢
咁公道d講
黃藍都係政見姐
同人格係冇直接關係
又係依啲:我識佢好多年,講啲嘢踩多兩腳
之前仲見有佢d fans訂左好似叫proud of 乜果件3,
之後見到件3都唔知點好
對家已出新聞了
你咁問得⋯即係真黃做電子雞就無問題?
比起真黃個人更覺佢係戀殖踩港撚
其實佢不嬲都係sell人走、唔續bno正傻仔
幾年前已經成日有意無意喺度曬自己有bno
Fb又打自己咩永遠效忠英女皇
Reddit啲露西相仲有show 龍獅旗

佢唔係藍,但我唔知咁叫唔叫黃
「光復香港,時代革命」
呢八個字講出嚟無成本㗎
係人都中意聽啱聽嘅說話

係如果黃藍是政見 黑白是良知
我唔會喺一個黃bno kol page up情趣內衣相落任何消費香港嘅hashtag
更加唔係喺另一個黃到金嘅page 到tag #standwithmyanmar 咁仆街
亂咁落tag,唔通真係剝衫救港
黃色OF圈
拉你老母 啲毒撚就係咁中意畀港女呃
講事實唔啱聽就拉拉拉
你睇我一路cap定哂啲圖都知咩事啦
我邊句嘢唔係事實呀
咁支持佢咪去佢onlyfans 貨金囉
不過貨完你就覺佢呃錢
因為Reddit大把免費露西相派街坊
呀唔係香港街坊,係白腸街坊任睇先啱

你講啲乜:網上image佢中意點包裝係佢事
佢梗係知大家中意黃中意bno 先拍啲片去吸「fans」

邊個唔識講
同啲人講:我識佢啊,佢講嘢好低B 有咩分別

你似恨不得佢死踩多兩腳,唯恐天下不亂

Key黑人著 proud to be a British Hongkonger真係好無政治智慧

係咪就係黃色水魚圈啲fans無人貨金畀佢cap水
所以決定專心做g搵英國happy伯呀
點解係屌我將事實講出嚟
而唔係屌佢做嘅嘢影衰黃圈?

我係要踩死佢我唔自己開po?
我洗等到依家有人問先貼出嚟?

唔想知咪唔好問
答完又要屌鳩我
又咁講
佢咁快踢爆自己咪由佢囉
冇錯所有tag所有口號係冇成本
但我又唔覺得因爲佢講住光時做雞就破壞左成個理念

所謂曾經係黃之後去左做狗做水炮車既大有人在
其實呢樣野係消費唔到
明眼人一睇就明啦
信佢果個都好極有限

自然淘汰黎姐
本身睇佢channel 聽下佢啲英文
睇睇下剝埋衫咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞