有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
做咩自己覆自己
而家連登無你哋想像中咁多人狙擊佢,係咪唔開心?
諗到R姐為左發展佢ge黃色事業特登買相機買mic唔知幾時回本鄧佢可憐

R姐響IG story話要存在感呀,你班連登仔無人幫佢埋單又比唔到愛佢所以搞到佢要響Reddit打開個西搵白腸取暖,無人追擊佢我估佢唔開心多d囉
惱羞成怒?
算鳩數啦你
咁醜嘅女是旦啦
所以開頭都幾buy lady,佢好鼓勵人去英國,而唔係好似d page咁
人哋有文匯報加持
我有正職又唔駛煩visa又有愛我ge伴侶,得閒食下花生過下日晨
係都係課左金咁耐腳踭都睇唔到果班嬲d啦
你真係好撚嘔心
呢個POST來來去去都係幾位"舊友"去狙擊佢, 數番佢幾咁拜金同以前幾咁貪錢去解釋番眼見既事有幾合理, 但老老實實, 比起呢個講法我更同意上邊某位巴打講佢可能本身有少少邊緣人格所以令自己係香港既日子得罪人多. 而呢幾個月分手問題定工作問題刺激到佢無人知, 只係幾肯定令佢內心個精神狀態爆左煲. 到呢下再用理性既方向去分析都會錯, 唔好唔記得香港都有個一線花旦藍潔瑛一夜變到咁. 唔係人人諗野都諗得開.

傾傾下都10幾版, 唔知你地班舊友各自同佢有幾大牙齒印, 我亦相信R性格係有D問題, 今時今日佢玩賣圖亦係佢個人既事, 本身唔幫手係無問題, 但連底都起埋時, 如果某日佢醒左面對唔番自己而睇唔開既話, 你地人人有份.
係 睇過條片佢係咁自嘲廢同唔比任何人叻 鼓勵大家都試 都幾encouraging
不過上連登勿認真 永遠都唔會知真假 反正鳩up 鳩中傷唔洗本
起左d咩底啊而家
咪將佢放上唔同公開page嘅野 整合番上黎
佢舊相又無屋企人私人資料又無
雖然樣身材麻麻,但諗返之前個港女格都可一j

最衰delete哂youtube舊片
其實佢依家剝衫搵幾多,睇唔睇到OF有幾多人比佢坤左做followers?
上面無啦啦有個comment話要寫到佢永不超生個個睇完就口噏噏信佢真係會畀人搞
有人真係要搞神早兩個禮拜前搞咗啦,
洗咩知會連登仔
thx
好鼓勵,但係佢依家要賣相
即係鼓勵人去賣相
想要每日一點正能量?
英國唔係天堂
以為英國好好一嘢衝去英國到最後要返香港咪仲慘
可憐人必有其可恨之處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞