有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
鬼佬公廁同黃無衝突

做雞可以係黃/藍,黑社會都有愛國
而家全職賣相???
所謂正能量係因為佢嗰陣有工返,扮哂建築師咁。
自己有工開嗰陣就覺得搵工好易,寸9人哋搵唔到工係自己問題。
佢係無害人,但之前嘲諷女仔賣相,自己依家三點全露,今天的我打倒昨日的我
班所謂真黃講到黃就道德標準要最高最貞潔真係好撚煩
好多日本妹台妹其實都係免費show出黎架啦,少見多怪

其實呢位絲打真係唔係主流港男鍾意果種樣,唔洗係度打稻草人話有人simp佢咩唔益本地市場

有私怨就私下解決啦,唔係列曬所有萬能key詞語出黎就叫攻擊咗

如果有鬼佬肯溝佢,我諗好多巴打會恭喜佢
呢個當然, 但突然間變到咁,講野又語無論次咁, 見佢係黃youtuber 個個都想關心下睇下佢有咩問題, 唔係黃就唔可做雞
Ching想食?
夾埋我一齊3p, ok?
有呢D"朋友",咁可想而知佢圈子D人都係食花生睇人仆街
咁真係有心理病情緒困擾好正常

好容易覺得自己無人愛無價值,賣相、約炮呢D好易得到ATTENTION,但好唔健康嘅行為嚟,上面都解釋咗DD佢嘅行為
齋睇表面證供,真係覺得佢好似精神出咗問題

今咩事開個live同大家傾下啦
正解 佢做唔做雞 靚唔靚唔關我事 只係見佢都係土生香港人而且對某d事情睇法一樣想關心下佢姐
情趣內衣相落#standwithmyanmar tag無問題?
人地果邊打生打死,R姐就攞個tag黎宣傳自己個OF,無問題?
你要等多5年拎到BC 先得wo
佢撚識Ann Summers推出邊啲內衣咩?小弟䁽兩眼佢啲po已經知佢淨識懶純情,都技窮嘅
咪痴線,上網賣下相就有精神病咩

唔通D演去賣身又係有精神病咩

鏡頭前後係可以2個人架
點解要咁做?同佢有仇?
你唔諗下點解佢朋友會數佢?
佢嫌棄、睇唔起、數臭香港人同港男嗰陣不知幾自信。

黃唔代表係好人,情緒病亦都唔係開脫佢惡劣性格人品嘅理由。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞