有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
講起英國group,啲香港英國group好多8婆,日日就上網睇下邊個在英港人有野笑嚟娛樂自己,好撚on9。

喂,如果個班八婆見到嘅,我話你地知:係話你地呀!MEWE Group臭閪8婆團
同意,佢同你冇仇冇恕做咩想整死佢
我唔識佢㗎,不過係同佢Facebook有私下傾幾次,覺得佢係少少港女格,不過都Nice嘅,熱心嘅。
唔知有咩好笑
初黎步到果陣柒左有幾出奇,係到留多幾年知多d野真心唔會令自己好勁好威威
仲有coach條餐巾
Vivienne Westwood膠鞋
你係咪有份送jc
吹到家庭問題,笑死,係都鍾意諗到人好慘好逼不得已咁。
明明反送中之前日9日踩香港同香港人,覺得英國先係最好,返香港係‘travel ’而已。反送中開始之後佢都係最關心有無得食bno人血饅頭,做真正嘅英國國民,完全無理香港人死活。係準備做kol嗰期先開始資料搜集。
我邊有屈佢?
邊個講分手先都可以傷心嫁喎,由頭到尾我一句都冇講過佢前男朋友嘅衰嘢。
我覺得佢感覺上幾好添
最乞人憎嗰班係喺英國只不過住咗兩三年,依家對住一班新來嘅香港人就喺度笑呢樣笑個樣
算啦絲打,講少幾句是非唔會死。
我識果d住十年甚至local都對我好nice
知我一個人啱啱黎會特登留電話俾我,等我有意外可以有人搵

呢班人(e.g.上面個FB page)真心好9好自以為是,成個格好撚差,同為香港人真係覺得好羞恥
係,班到咗英國2,3年嘅人通常係唔撚鐘意香港嗰班(大部分)
有班埋唔到local 堆,見而加香港新嚟嘅有group就入晒嚟,又要扮老屎忽真係好乞人憎。日日就喺度上網睇吓邊個香港人可以拎過嚟笑,所以我好撚憎嗰啲係咁搬弄是非同埋想整死人嘅仆街女人。

本地人比呢啲住咗喺英國兩三年嘅香港人更加Nice囉!
佢地就好似一堆健吾係到圍爐咁

local nice到爆炸
睇到心都寒埋,會唔會係人格分裂啊
好似啲細咁,啱啱知少少野就覺得自己了解咗宇宙真理寸柒柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞