有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
佢有種自大feel
有做陳怡嘅潛質
文化唔同 呢邊真係好多人搵sugar daddy 唔關咩種族事 樓上個d 講咩搞到asian 好easy 個d 唔好用香港人既文化認知諗歐洲既野
咁你入嚟做咩?
Expect 有人話佢太黃畀國安搞所以消失咗?
定你buy情傷theory

唔想知就唔好問/入嚟一個問緊佢啲嘢嘅po
有睇過下佢講英國嘢

我都唔知佢消失直到依個post
男朋友未夠18歲仲係學生,點副簽呀?

有bug喎
定係比Ryan逼去賣相賣片
有人中意強調自己Asian

自己喺Reddit腿張開caption 寫waiting for white cock

我唔需要用香港人嘅文化去理解easy Asian 依樣嘢
而係現實真係有on9白認為Asians are easy and so are you.
當然唔係個個外國人咁諗,但點解會有人咁諗咪睇得多依啲人囉
asian pussy is easy。 俾黑人屌都唔俾你班黃皮膚屌呀
好撚樣衰呀屌
人地話搵daddy唔係sugar daddy white daddy asian girl個daddy呀

一邊話女人響外國要獨立自強唔好靠白人男友,消費香港人身份出merch,過幾個星期就腿張開出post搵BWC免費比Reddit班洋腸睇全相
做雞都有文化唔同?連登仔真係大愛 . Asian 就係easy cheap pussy, love bbc love big white cock。 崇洋就崇洋啦屌
你問返Roselle姐囉
英國happy伯就免費露西
香港人就要貨金買佢件proud to be a British Hongkonger同join patreon 聽佢廢噏
睇到眼火爆,咁樣香港人去到英國都只會係二等公民,喺香港就做蝗既奴,去到嗰邊就甘願做班nigga whitetrash既奴
香港人唔洗灰心
只要你有bc,roselle都會做你女朋友
人哋passport digger嚟㗎嘛
Patreon好似仲出緊N年前d舊相
你叫一路課金班fans情何以堪
我都好後悔subscribe 咗佢個onlyfans
原來Reddit大把免費鮑
回水呀露sell
屌佢做撚臭香港人個朵,喺英國既indian, 巴基,幾撚團結,唔撚會做cheap自己,所以而家喺英國做唔少高級職位,個社群越做越大,屌你香港人去到外地要團結自強,唔係走去奶,咁同香港班奶共撚有咩分別,做到咁人地當你狗啫
岩岩係lady roselle IG出左post,捐左1000蚊去612

呢個comment係喺lola嘅一個po度見到。。。
對呢o的野冇咩興趣,佢要係onlyfans賣相都係佢自己既事
咩影衰香港人、黃圈、令人覺得亞洲女仔隨便既言論既保守又老土
西方文明最尊重既係個人自由,唔好將香港o個套帶過去
連登仔好易氹,捐下錢等人唔好unsub個patreon
同埋睇清楚,單次捐款黎
辛苦roselle 做雞救黃圈

一千蚊喺香港fans利是錢
定係YouTube 賺完錢買蘿蔔糕剩低嘅錢
定邊位英國happy伯貨金呀?

點都好,多謝露sell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞