有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
會唔會變成第二個藍可兒
覺得似bipolar
唔係呢張圖
我都唔知係佢黎
之前撞啱睇過佢youtube d 9 up live
有人問佢係咪t5 定類似問working visa 手續難唔難 佢讀完問題但無撚答到 唔知係咪想扮t2
又明明俾人furlough咗好撚耐 又成日同d viewers講 "職場經驗" 我地無停過個d tax交曬黎供養佢買呀婆底同asmr mic
佢畢左業之後 無番工既時間係咪仲長過有番工
無得番工唔係佢錯得曬但成日講到好多經歷咁 好撚作嘔
唔屌得佢㗎依度
因間啲人又話你人格有問題、落井下石
又質疑你唔識佢真人,又懷疑你唔係英國住
佢的確係tier5扮自己揸Tier 2
佢啲片無料扮四條呃啲香港人唔識嘢就得

我無furlough 過番足成年工
佢就好啦unun腳影吓相就收錢
依家onlyfans 最新收費可以5usd / 5mins叫佢含咩都得啵
廣東人做雞真係好多方法
做還做唔該執吓樣唔好咁低質
屌認真佢賣唔賣閪我都係食花生炸嘛
我都係無furlough 番足全年 仲忙到仆街 佢又唔洗做又有糧出又可以扮有工番 呃鳩香港viewers
條路自己揀,仆街唔好喊

利申:係佢屋企隻籠貓
又冇野爆,點解要講你係佢個ex博存在感?
過黎留名食個花生
講真其實想我爆啲咩

上面已經有人話佢拜金呢樣可以confirm

餐餐食飯都要請

果陣大學返緊普通pt咋那有錢
講真其實想我爆啲咩

上面已經有人話佢拜金呢樣可以confirm

差唔多餐餐食飯都要請

果陣大學返緊普通pt咋那有錢
我唔憎佢嘅,不過好驚訝佢咁。
你覺得佢似唔似失戀搞到精神有問題,或者藥物影響?
唔係佢賣相先咁講,自從佢失戀後,佢有種痴線嘅感覺。
點解要咁做?賣相下海係on9,但點解要整死佢?都幾黑心喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞