有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
屌你人地做自己興趣就比你講到精神問題
呢d樣係鬼佬至愛
佢都話係自己興趣
波大d會好d
你咪去睇下D AV女優訪問囉,有幾多完整家庭大/童年係開心
嗰D不斷地去JUSTIFY做呢樣嘢係ENJOYABLE/無問題嘅人係因為要不停說服自己去洗自己腦,加上做完呢類嘢會進一步加深自己覺得自己WORTHLESS嘅BELIEF,話自己係FEMINIST/身體自主都ON9,FEMINIST都唔係咁嘅意思

你是但搵下CHILDHOOD NEGLECT/ CHILDHOOD TRAUMA嘅書,都有幾百本,你咪對下D SYMPTOMS係咪囉
上面講過啦,鍾意有錢,年紀大D嘅“DADDY”,又覺得自己係PEOPLE PLEASER,突然做反常行為,唔多唔少係有ABANDONMENT ISSUES,分手覺得被人拋棄
大眾聽得最多嘅TERM叫DADDY ISSUES,或者易明D

精神病真係譯得好撚差,我9成9肯定佢有MENTAL HEALTH ISSUES/經歷緊一個EPISODE (突然分手TRIGGER到佢)

尤其佢呢個年紀,開始拍拖/扑嘢,D病徵先明顯,細個唔會覺
算唔算karma?
究竟佢條阿婆底肉酸d定銅芯口罩肉酸d?
又唔係嘅,畢竟賣相唔係錯事而佢又樂此不疲。
只可以話睇得出佢有幾人云亦云、葉公好龍,人哋做就cheap,自己做嗰陣就係身體自主。
你都係想引人道德公審佢姐
淨係睇得出佢得罪咗一班人 有長期留意佢 前後發言都記住曬 起碼呢個post有三四個人係積怨已深 接力做野 而呢班人好大怨氣 好想佢死 開曬真名起底 key曬所有屌賣相女環保point落去

如果佢係出於自願 唔係因為情緒或者外在因素 只係個人選擇 咁咪尊重囉 但如果好似上面有個絲打咁講係情緒唔好崩潰咗 真係希望佢搵下專業人士睇睇

講多次 如果有鬼佬真心鍾意佢 我諗好多人會恭喜佢
會咁樣好似你咁落井下石嘅亦唔係咩好人啦
佢同Ryan 分咗手好耐啦 唔好再屈Ryan啦你哋
Lola 啱啱ig咪講咗因為會中意所以下海囉
The western world needs a risqué girl like her 呀
係都要浪漫化人又話心理有問題乜乜乜 情傷乜乜乜

同佢素未謀面嘅話就話覺得佢好慘
咁多個識佢咁多年嘅人出跳出嚟同大家講唔洗驚訝
佢由以前就係咁兩個香港ex一個揸bc讀I school
另一個bc仔就喺英國識,
講事實就係抹黑,拜金佢自己私人ig都有講過
唉唔cap圖啦又話私怨撚

想去Exeter搵佢嗰個洗唔洗我畀埋佢電話你
條女要聽你講先得㗎 嘥氣
我點解要係好人?

咩叫落井下石?佢有難先話係落井下石啫,但依家佢做緊自己鍾意嘅嘢、生活如意有滿足感,講返佢真面目出嚟咁又落井下石?
佢隻腳指都幾勁咁都咁撳到粒掣
佢自己人格本身有問題可以吹到係啲朋友有問題
又唔係無屌過佢拜金 聽先得㗎
既然佢覺得無問題咪做 又無唔比佢做
咪係
又無鬧佢賣相、又無斷佢財路叫人唔好買相,奇怪。
一直幫佢pub緊onlyfans $4.99美金一個月 講到我都口臭
成班口講支持 但又唔貨金
你唔洗係好人啊,但我唔會聽人格有問題嘅人對另一個人做嘅評價

咁囉
咪唔好聽,搞笑。把自己看得那麼高
我有我講,你唔聽我又唔會蝕底。
原來你地追擊左咁耐唔係想説服人佢唔係好人,只係圍爐緊
收到
係呀,依家先理解到?
同埋做咩要說服人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞