有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
如果諗住搵J圖就直接睇r/asiansgonewild 啦高質好多
佢冇表達,係你捉佢出嚟啫

有錢會想做雞
連登有愛
佢比車大砲爆佢大鑊果陣,佢竟然唔係摺咗nsfw果邊,而係摺咗lady roselle
條路佢自己揀嘅
好撚仆街呃錢,好彩唔係貴
一個月唔夠就收咗皮
冇啦依家比content farm揚埋 無碼都留埋佢底
兩邊都冇得撈嚕
吓 咁堅揪
佢自己personal ig 都收埋皮
思覺失調
好慘
已人間蒸發
全世界大把女賣相,,洗唔洗吹到人精神病
係香港賣相起步慢,收得貴露得少

至於話bno visa比人踢就太想當然
英國無話唔做得呢味,反而可能稅務問題

比人攪好正常
你有成就班成行就扮盲唔會幫你傳
有機會玩到你仆街就成班落井下石
華人的本質
本來有睇開佢bno yt channel好地地
雖然啲片無咩內容 但都俾人感覺正能量
無啦啦有日睇雞寶有人貼佢裸照
跟住先知呢單野 好愕然
係咪有精神病所以咁做
唔會諗住可以兩頭暪無人知咁天真吖
有睇開好幾個移英ytber 佢咁年輕單身女仔一個例子唔多
講野又有文有路 假以時日應該可以收到一班觀眾
而家咩都無晒 仲永遠俾人留底

ps. 佢本身就男人樣 除埋衫真係...... 粧又唔化 好趕客 完全唔適合呢條路線
除咗精神病 理解唔到點解要咁做
佢whatsapp status 叫大家忘記佢
而且畀人爆嗰陣都係得ig,YouTube 同of三個platform
畀人爆完先開Reddit 同Twitter 露西好癲喎
上兩個禮拜仲喺度話自己喺西方自由世界好開心唔洗擔心
轉個頭收哂皮
應該啲姨媽姑姐睇到哂同咗佢呀媽講
rap
屌佢啦呃錢
其實係佢自己無啦啦share lola個ig畀人
叫人多多支持另一個channel先至爆咗出嚟

嚴格嚟講係自己搞自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞