有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
咪就係呢d人做埋d白痴野搞到外國人以為asians好easy
一個半個就冇所謂既,
但係認真數下其實都幾多黃色電子雞
遲下多到麻木左D人就會default黃色女KOL就會link落去電子雞
點解明知會畀人講「天使」都仲要做啲咁嘅嘢
而且佢都算係一個立場幾黃嘅influencer
畀人捉到位入對黃圈無好處

二來佢哋依啲人咁樣只會令外國人更加覺得Asian girl is easy
家吓做雞都唔益本地圈要益white cock daddy
可能你會覺得我好樂觀
不過要醒既都醒曬
明眼人一睇就知咩事啦

話事話遲下香港仲有冇黃藍都好難講
之後既人應該再冇咩機會同空間了解咩係黃藍
有冇打包
係咪要開個「老豆搵囡」TG
佢黃你都冇得控制佢其他方面既生活既
不過佢真係傻撚左
胡喬嵐
Av 女優都合法
賣照好少事
但佢個樣成個北京人咁樣 會窮
係佢中意做啲咩佢嘅選擇
我幫佢向大家交代番成件事來龍去脈啫
等大家唔好太驚訝佢消失咗
仲要ff到佢畀國安搞咁誇張 自己嚇自己
google 佢中文名,原來係i大再去英國洗底
間雞u仲要係同i大有合作關係
年年都一車車送啲i大學生去嗰度讀書
賺到fat fat
我唔識佢我唔知佢真人係點啦

但呢個世界總有呢啲人係會選擇出賣肉身去賺錢(唔知為錢定真係享受啦)

不過其實佢好醒,拍下片,影下相睇到班男人谷精上腦就有錢收

又唔洗俾人屌
咁真係唔知
但通常入境條例都有無上既權力
你話有bc就話冇權唔俾你入境
始終你都係申請緊佢visa
佢實有權唔批
不過人地英文真係好,又吹佢唔脹
其實又唔係偷呃拐騙,由得佢囉
呢位絲打無波無樣 當初出黎都係離地港女路線 真係有港男毒撚會simp佢咩

又白人又港男又拜金問題又唔益本地圈

你又講到現實識佢 咩仇恨令你可以一次過集齊曬所有keyword追擊佢

咁如果佢真心入行 唔係傻咗 唔係情緒問題 佢唔後悔就得啦 佢之前channel講野都正路 我呢種外人費事咁誅心睇佢 如果他日發咗達 咁佢都算無犧牲錯
我無問你喎

香港人真係大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞