有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
跟本唔洗理呢d 人 多數係私怨追擊佢 西方個文化唔係咁
你無一個女仔喺國外生活過唔怪你
如果佢唔係一邊出片話唔好靠白人男友以獨立女強人姿態塑造黃絲kol形象一邊中門大開響Reddit免費比洋腸睇全相應該無人咁得閒講佢囉
你同佢有咩深仇大恨到cap哂圖連po reddit都知
痴線,做雞做電子雞度度都有,關咩西方國家咩事
... 我一直都係英國
佢自己身有屎remove/private左一堆social media,人間蒸發左一個星期左右,但又唔捨得d subscribers,彈出又彈入
已經有
佢依家咪靠自己囉
佢原本做咩
講廣東話果陣就話香港男仔都好好啊
用英文果陣就daddy daddy daddy
你無遇過唔代表無人係咁
當然我喺英國咁耐so far我都只係遇過兩次咁嘅情況
的確大部分人唔會咁樣去睇Asian 大家都係互相尊重 我亦唔會亂話人食洋腸
Easy Asian 比Asian hate仲難頂

人必自侮而後人侮之
條女自己都唔尊重自己 算吧啦
唔係好似有r姐呢類人都唔會真係有人現實相信有Easy Asian
咁又點?
你呢o的諗法留翻係香港算啦,繼續做你既道德鬥士,唔好帶過去歐洲
係咁得閒就批鬥藍營同中國共產黨
佢改變唔到咩
亦唔覺得歐洲人覺得Asian is easy
因為鬼妹好多仲open

利申:一樣係英國
依啲完全係佢個人嘅選擇,之前一直都有睇佢啲片,覺得佢係幾有心幫香港人過來英國生活,亦都講咗自己唔少親身嘅經歷

不過知道佢買相之後我就真係覺得有d失望,希望佢只係一時迷失
我諗應該係你on9 唔好當個個都好似你咁on9兜完又兜 仲要話咩唔怪我 我懷疑緊你係咪真係係外國生活緊

大家無遇過yellow fever 就拍哂心口話無問題

我無話全部人都係咁 無咩好拗
有睇開佢講英國野。見到呢個post 有啲surprised,但佢鐘意做乜咪做乜囉。
咁撚樣衰算把啦
鬼妹電子雞夠會問人鍾唔鍾意金髮妹啦
唔通又會因為咁覺得金髮妹easy咩
it's just a selling point
J左先算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞