有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
認真,
係關心佢嘅一係dm佢同佢傾,喺英國嘅一係就搵佢出嚟傾。大家喺連登上面關心其實無用。
佢有上開連登,見到有屬於自己嘅post會好開心。但一個唔覺得自己有問題、對自己好滿意嘅人見到你哋係咁話佢有病,佢可能會更加病。

我哋呢啲「落井下石」嘅朋友,曾經都嘗試過好好地同佢傾,結果俾佢屌返轉頭。
其實人地點關你乜事,佢鍾意咪得,又唔影響人
英國大L把雞多到你唔信!
其媒體帶到比人嘅stereotype 係幾大。

以金髮為例,就好容易比人以為你無腦
呢個一定唔係事實,但現實生活中好多人都已經有blonde =dumb 呢個諗法

一樣嘢需要係真,有人信就會形成一個文化思想。
我Google左原來top幾%係有幾活躍
同有幾多fans搵幾多錢無關係
其實佢做電子雞自己賺自己食有咩問題
你睇佢個樣都知係鬼佬先識欣賞
黃色電子雞
這麼....
撞咩邪

講多啲,佢以前雖然睇唔起人話人電子雞,但同時好佩服email賣相都買到樓。佢好鍾意樓,理想係買樓放租再買再放租嚟賺錢,死廢佬心態。

佢好自戀又好自信。有時真係分唔到佢係自卑定真係咁,淨係鍾意聽人哋讚佢,一有對佢嘅質疑佢就覺得人哋心理不平衡、唔抵得佢。

成日話港男cheap,主張男方負責一切支出,要有樓先得。之前fyy分手佢咪喺到笑fyy「貼大床、做女人做到咁......」嗰啲。

未必真係大家想像中咁黃,但無謂鬥黃啦。佢首先一定唔係藍絲,仲好憎中國女人,覺得中國女人全部係雞、好有手段、全部係passport digger。之前因爲一個中國女人而同Bryan分過手。

佢同老母細妹關係唔差㗎,但細妹個人正常好多,係家庭問題定自身問題你哋自己諗。
淨係消費黃色運動得罪連登仔佢死十次都唔夠
佢唔係覺得以佢自身條件同技術可以搵到同email一樣咁多吓哇?
仲要Email都未露西wor
你睇清楚D 上面係寫同行要佢永不超生
連登仔wfc 又唔係自己J開 鬼佬鍾意咋
仲要消費 #standwithmyanmar
比其他國家ge人見到咪失民意囉
雖然not my cup of tea
佢中意開心share有咩問題
又眼紅人有錢搵?
佢公開post出黎無問題架
上討論區唔比討論?黃絲出post一定要全部人鍾意?
Twitter 完全無見過佢 其實你有無玩開架,佢個系統會自動過濾成人內容,除非自己set主動睇,但如果唔係好關事加tag,當spam處理可能性都幾大,再加上日日有新tweet出,一早就洗走咗機會更大
就算喺同一個家庭環境長大,大家嘅PERCEPTION都可以唔同,同埋人嘅腦好奇妙,會識將唔開心嘅記億LOCK起
有D人就可以成世LOCK起咗,正常咁生活
有D人SILENTLY SUFFER,好多嘢唔可以睇表面

佢而家嘅行為完全感覺唔到佢係想搵錢好享受,包括佢打嘅嘢,影嘅相

一個ASIAN女仔去到外國,你想屌咩都有啦,鬼佬一定EASY過港女
有邊個男人有得屌西會SAY NO
邊個group? 想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞