有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
睇完d相好大衝擊
雖然唔知你遇到咩事,如果你睇到希望你無事仲想睇你d英國片
咩相?
你搵下,睇完係接受唔到
我想睇你英國vlog呀
早排同仔仔掟左之後其實都感覺到有D負能量, 最近仲剷埋個UTUBE, 至於張相係咪接受唔到, 我諗用番果邊文化都唔算大衝擊, 當益下FANS, 希望佢可以快D重新開始
你指ig最近post著晒吊帶個啲相?
係咪條仔玩出賣, 用字完全唔同
擺明想食兩家茶禮以為無人知

廢白洋腸就有得免費睇全相,好心R小姐你收埋唔好出黎獻世啦,搞到英國果邊以為港女都好似你咁easy(或者好似你咁平)
總覺得應該有比分手更大既事,咁大個都唔會第一次分手啦,唔知係咪真係有情緒病
如果係真一早報左警,響自己個social media出post講,過左成兩個禮拜個電子雞平台仲keep住update,你估依家逼良為娼咩?
諗起之前潑墨女比老共攪

唔好咁多幻想
佢拜金雞露出本性姐
幾樣衰 本身youtuber 黎?
之前拍開英國vlog教英國accent

依幾個story 係順時序
1. Lola ig表示自己enjoy 做電子雞
2. Roselle 忍唔住ig share自己同啲咸蟲嘅dm, 叫人帶佢去savoy 浸拜金味出哂嚟又要做雞又要陰啲陰啲想曬命,以為無人知佢parallel run緊lola個ig
3.同4. 開始整onlyfans 4.99美金一個月,正式下海做電子雞
5. Lola ig 畀人del完之後喺roselle ig 用 belle dephine(佢偶像)單嘢表示遺憾

畀人踢爆之後佢揀del roselle啲片同嘢
然後繼續喺lola YouTube 同onlyfans up新片
再以lola身分開Reddit 開twitter 同Lola ig2.0
條路自己揀

我只可以講依隻黃先係佢啲true color
大家唔好夾天真

幾個月前仲同果陣男友Ryan拍片
好痴女feel
合理晒,應該受左好大打擊,呢單知點解有啲同情
我見佢lola個youtube都舊既片都係6日前,舊roselle channel 一星期前仲有出po講英國炸彈news,d ig係幾時?即係佢之前就已經有放nude pic上網?
成件事好痴線,佢之前d片我條條有睇
分左左手就下海,同埋岩先係另一po睇到佢比人炒左同無左work visa
唔知真假

真係情傷又點會咁好心機日日拍片畀daddy睇呀
咁勤力同一輯相可以三個platform 用唔同content 去pub
亦retweet表示認同其他電子雞
之後仲喺lola2.0 執哂圖加花花整排版
仲覺得琴日條新片十萬view好威威

佢見做「黃bno」無錢賺咪轉「黃」囉
佢本身都係順bno visa個勢轉個page做bno kol姐
佢以前不嬲個page都係sell啲濕鳩港女外地生活嘅嘢
然後搵到外國男朋友後轉型sell couple
之後再變bno嘢

Roselle wu你如果mon po見到收手啦
真係好cheap
就係你哋依啲人搞到亞洲女仔畀人stereotype 做easy asian
條阿婆底好肉酸呀
衣著又柒
買唔起AP買Ann Summers都好呀
我只可以講句佢由細到大其實都係拜金港女
你識佢真人會唔surprise佢下海做電子雞
但我估唔到會癲/蠢到出哂樣以為無人認到
開頭我都同情
但我見佢依幾日咁勤力update Reddit 露哂鮑
又明知啲人知佢搞依啲嘢情況吓 繼續露樣做雞
(佢上個禮拜畀一個fb page 踢爆咗,所以先突然del哂啲嘢,但係佢係del lady roselle 啲嘢而唔係佢啲雞嘢
我覺得條路係佢自己揀,好行唔送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞