有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
應該係,唔似係佢既意願
連登仔不願面對現實
屌!去咗睇,堅係噁心
裡面班人暗串黃絲去到英國都要幫襯黃店同買non mic,
睇啲語氣、hashtag 就feel到佢哋啲高高在上
如果唔想bno香港人失禮,正正經經出吓post教吓啲注意事項重好啦,單單打打其實無幫助
個page根本可以當熱狗/藍
係佢自願, 我地外人睇佢就覺得佢精神有問題了, 但識佢個d 就話呢個先係佢正常嘅一面,係咪有問題就真係要揾專家評估過先可有結論
幾時有講過係Twitter呢?
講緊Lola個舊IG呀
你去dm Ryan問下囉
咁撚樣衰都做電子雞

我想講英國政府同埋當地英國人,比起呢班係英國只係住咗幾年嘅人,更加尊重今年過去英國嘅香港人。
爆Roselle料既人,完全唔敢follow你呢個comment
Census 2021 填HongKonger 都俾佢哋單單打打
我後期睇到佢啲相
覺得佢似精神出咗問題多
係,班人都痴撚線。
人地英國政府網頁仲有銀行網頁都有Hongkonger or Hongkongese,點解自己唔敢寫。
班人廢㗎,佢哋就係當年啲老華僑思想,做乜都驚得罪西人,乜都唔敢講怕比人歧議,自己放棄自己權利,最後又屈屈不得志圍爐話自己二等公民。
好撚想班人死,明明港豬又要入黃group,仲要用自己所謂住咗兩三年英國嘅身份想左右人。
下,咁已經係藍啦

我好似係度浪費咗好多時間添,原來係班舊移民港豬,唔怪得知硬係覺得怪怪地啦

本來以為係黃先溝通下,原來咩都阻住人做,投票都唔比,打國際線又唔比,咁無野啦,拉多次當做好事
咁佢個profile pic 又真係藍底
仲有呢個post,似仇家post

佢有講過一路都有仔溝,唔似咁desparate要拍鹹相搵daddy,而拍鹹相搵daddy留喺英國真係work?我唔知,但唔係好合邏輯
d page真係好嘔心,香港人其實真係好自私
佢依家係被人炒左定furlough?
藍page黎喇,出post標題黨,算,預左咗對家會用呢招
咁點樣解釋佢寧願刪曬lady啲野全心搞18+

睇多次呢兩張cap圖,扮比人溝,原本都唔知點解上文講到要買咪同cam,仲話自己risqué girl,依家上帝視覺睇其實可能係用Lola身份同Reddit廢白傾緊計
陰功,要比幾多個人睇個西先回到mic同cam條數?
希望R姐唔係以為可以咁樣搵真愛,係的話真係天真過天真嬌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞