有冇人知lady roselle發生咩事?

741 回覆
16 Like 106 Dislike
個樣搞乜
兒登仔想窒人 想攻擊人 想起底 斷人財路 唔緊要 高登一向都係咁 但係呢 就唔該唔好用埋d咩香港女人都係雞 hk female easy呢d statement, 成班毒撚圍爐屌到天花龍鳳都唔會有認受性
Mia都係收左錢先
R姐免費show出黎做宣傳
我覺得條女真係好樣衰 但都唔建議某d人用d毒撚point去屌 想幫口都幫唔到
呢啲諗法真係好on9

有個香港印度女仔都有拍only fans 唔通出到深水埗又覺得佢哋啲印巴人又全部都係雞咩

咁講法 咁多日本妹拍av 啲鬼佬又會覺得全部日本妹都好淫
其實咩事
之前睇佢講英國野都正正常常
搞咩去左賣相
拜金同黃藍有咩關係
唔想quote 上面 條女好7

外國人覺得Asian submissive唔係淨係因為班女仔走去食洋腸,你諗吓有幾多亞洲人(包括香港人)對住鬼佬就烚熟狗頭咁

呢條女做電子雞 唔該唔好拉埋其他正常女仔落水
其實啲女仔用自己身體黎賣相呢個行為,無論係亞洲人定西方人,都係搞到自己好cheap
問心個句,你作為女仔,最終都係要搵個人埋單
宜家就口口聲聲話身體自主,你的身體你有權利做任何野
咁第時個男朋友知道咗你的過去,覺得你好cheap,第時就唔好又搬龍門話咩'搞錯呀,你愛一個人要愛埋佢的一切架嘛,你係真係愛佢,佢嘅過去重要嗎?'
你今日有咁嘅決定,你遲啲就要承受番
對波大d就好
佢以為無人知佢做雞
所以咪同時run兩個channel食兩家茶禮
閒時用lady roselle po吓同啲雞蟲對話
包裝到自己有人追有人中意etc.
如果唔係同雞蟲傾計又點會自己叫自己risqué girl
呢啲佢自由嚟嘅

真係唔想畀人知做雞又點會喺啲public page露樣加露西
又要開Twitter Reddit YouTube 同ig 推佢個onlyfans
佢地咪承受緊 呢d唔關你事
同埋無人拍咸野 強姦率升返去廿年前你賠返個女比人?

重點係佢好樣衰 又雙重標準攻擊email
算啦又唔使錢j下咪算囉唔好狙擊人啦
點都好過其他果d電子雞啦三點不露收人幾百幾錢咁
Exactly 講到西人做雞就唔cheap?
文化差異要包容?
大把鬼妹屌啲咸濕佬亂send dick pic 唔尊重佢哋啵
乜有人會中意叫自己risqué girl 咁cheap㗎咩
難道佢喺英國做電子雞就比香港啲電子雞更make sense?
賣緊啦,收最平個package5蚊美金個sub,佢響Reddit post呢d不過係無碼版任人睇,建議唔好走去search怕你食唔落飯

據聞OF入面d相無咩料到
佢唔記得露sell個人設係lady露la個人設係risqué
然後又一堆人英文太差睇唔明
好柒呀
希望你唔好任何事都彈一句黎話'唔關你事'作為回應
見到街發生咗件事,我發表幾句評論同睇法,同關唔關我事根本係冇 關係
你咁樣咁呢個世界根本冇野係需要討論,大家一句唔關你事就熄燈瞓教
你覺得我講的野同你冇關你可以略過我的言論,你有你講你的主題,我亦有我發表言論空間
老老柒柒 同唔同路幾時要睇埋私生活?

除非你話佢係偽同路另計
做kol響IG/reddit出post都叫私生活
一開頭佢唔係佢喺啲「私生活」channel tag #standwithmyanmar 嘅話唔會見到佢做啲咁嘅嘢
佢條仔接唔接受到真係關我撚事
你討論緊既野討論左幾千年啦 仲唔夠咩 扮開明

唔該屌返佢雙重標準 屌哂d人做雞係無意思架 亦都無人想陪你一齊做毒撚覺得隻豬要留比老公
唔同意女仔一定要搵人埋單
不過R姐似乎唔鍾意單身
上面果幾個唔介意ge走去幫下手佢睇下有無人幫佢賣單囉
無BC?Sorry R姐都未必睇得你上眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞