AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
update左ios11之後對airpods好似收唔到咁
成日kick下kick下
有冇解決辦法

冇事喎, 試下reset
屌黑貓送貨
一出商場地鐵就狂斷線,屌

邊度商場地鐵

邊度商場地鐵

銅鑼灣地鐵,銅鑼灣ikea,德福

邊度商場地鐵

啱啱經過銅鑼灣,一陣試下先,反而BearsX就冇事

邊度商場地鐵

啱啱經過銅鑼灣,一陣試下先,反而BearsX就冇事

一多人嘅地方就係咁斷線冇聲

邊度商場地鐵

啱啱經過銅鑼灣,一陣試下先,反而BeatsX就冇事

岩岩入手,我想問係咪仲係要禁電話較大細聲

邊度商場地鐵

啱啱經過銅鑼灣,一陣試下先,反而BeatsX就冇事

岩岩係銅鑼灣地鐵冇事

可以用siri 不過直接禁電話仲快
已入手
深水埗有冇啲耳套/耳塞
有啲跣
深水埗有冇啲耳套/耳塞
有啲跣

巴打油耳?
深水埗有冇啲耳套/耳塞
有啲跣

巴打油耳?

深水埗有冇啲耳套/耳塞
有啲跣

巴打油耳?

淘寶幫到你
深水埗有冇啲耳套/耳塞
有啲跣

巴打油耳?

淘寶幫到你

有冇介紹
忍唔到手買左
mac + iphone 都用到 方撚便
忍唔到手買左

BTW 係街多人用左AirPods
深水埗有冇啲耳套/耳塞
有啲跣

巴打油耳?

淘寶幫到你

有冇介紹

【AirPods苹果耳机套硅胶套防掉耳机套耳机防滑套 Damon设计顺丰】http://v.cvz5.com/h.u8sJJA 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥BdFD05tfjeC¥后打开👉手淘👈

呢間野貴係貴啲 但啲野做得幾好幾貼 淨係做AirPods配件 好似仲可以直接寄香港 可以問問客服

利申 買左個case
深水埗有冇啲耳套/耳塞
有啲跣

巴打油耳?

淘寶幫到你

有冇介紹

【AirPods苹果耳机套硅胶套防掉耳机套耳机防滑套 Damon设计顺丰】http://v.cvz5.com/h.u8sJJA 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥BdFD05tfjeC¥后打开👉手淘👈

呢間野貴係貴啲 但啲野做得幾好幾貼 淨係做AirPods配件 好似仲可以直接寄香港 可以問問客服

利申 買左個case

聽講佢會不定期改良 改良左新一版本會免費再寄比你 貴都抵
忍唔到手買左

idevice 之間轉換超方便
忍唔到手買左

idevice 之間轉換超方便

用iPad mini 同iPhone 7轉之間最少等5秒,正唔正常?
想問吓搭飛機俾唔俾用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞