AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
有冇人放右耳
用左幾個月
真係近年黎apple 最滿意既product 之一
基本上返工放工都帶住黎聽歌睇片
跑步流汗完全無問題
完全唔需要驚無電
真係好正
第2代應該唔會咁快起9月12日發佈??

配件點會年年更新呀,同埋重咁好賣添

我仲等緊12號發佈會iPhone X會唔會跟埋AirPods,如果唔跟先入手
請問邊度會有得試下?
想聽下個音質
請問邊度會有得試下?
想聽下個音質

Apple Store

配件點會年年更新呀,同埋重咁好賣添

https://9to5mac.com/2017/09/08/ios-11-gm-d22-iphone-8-details/

可能真係有,不過應該小更新,未買既可以等多幾日
好似唔係每一部ios11beta都可以分左右set double tap action
2手收左黎玩左一星期
個人體驗唔錯
衰在同時冇得連2部機
其他真心冇乜問題
幾好嘅一個配件
唔知點解我連完第一次之後,每次connect都要手動入藍牙再連線
有無巴打有用earskinz?
見佢個有啲入耳feel唔知會唔會令到音質靚啲
https://earskinz.com

加o左放唔到入盒果下煩

加o左放唔到入盒果下煩

巴打用緊?

加o左放唔到入盒果下煩

巴打用緊?

我淘寶買舊膠笠都入唔到盒
究竟係會出新定獨立出無線充電盒?
依家都唔知買唔買好
琴日心血來潮買左兩對同女朋友一人一對
啲聲真係好大分別正好多
最重要係唔洗再比啲線一亂就整住曬
啲聲真係好大分別正好多

現貨?
依家都唔知買唔買好

應該淨係出無線充電盒
依家都唔知買唔買好

應該淨係出無線充電盒

咁姐係要買過個盒唔洗成個買?
可唔可以用個舊加錢同佢換
啲聲真係好大分別正好多

現貨?

去百老匯買
依家都唔知買唔買好

應該淨係出無線充電盒

等埋AirPower 一次過買
依家都唔知買唔買好

應該淨係出無線充電盒

等埋AirPower AirPods 2都出,之前幾年都唔洗買
依家都唔知買唔買好

應該淨係出無線充電盒

等埋AirPower AirPods 2都出,之前幾年都唔洗買

AirPower 2018 出喇
依家都唔知買唔買好

應該淨係出無線充電盒

等埋AirPower AirPods 2都出,之幾年都唔洗買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞