AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
iphone7支援到2A input都係送個1A牛
iphone7個earpods 都cut埋個透明膠盒啦
大家覺唔覺得點解咁耐全球仲缺貨?簡單講香港6個星期運貨,開頭我唸以為生產有一定難度,需要更長時間等待,但唸唸下,黎緊新iPhone8(暫名)有機會跟埋AirPods做耳機,所以預留一批做跟機,一批單獨出售
BTW 有錯勿屌,純屬個人意見

賣成1300蚊都咁好賣會跟新電話送?
你不如話新iphone會3000有交易

加埋Airpod,8又可以賣貴啲喇
btw想要黑色airpod,你估佢會唔會出吖嗱

我想要黑色earpods多d
大家覺唔覺得點解咁耐全球仲缺貨?簡單講香港6個星期運貨,開頭我唸以為生產有一定難度,需要更長時間等待,但唸唸下,黎緊新iPhone8(暫名)有機會跟埋AirPods做耳機,所以預留一批做跟機,一批單獨出售

賣成1300蚊都咁好賣會跟新電話送?
你不如話新iphone會3000有交易

隻watch 無人買不如又送埋啦

有可能

不過我覺得佢唔會咁好死 額外再買AirPods又可以賺多筆

唔出舊High Airpods Pro 都偷笑啦,仲想佢送比你
airpod盒仔啲case/cover 星際有冇得賣
airpod盒仔啲case/cover 星際有冇得賣

淘寶
如果等唔到,係咪係先達買最平?見到最平係1450

已經日日抹重係咁污糟 點搞

同我果個一樣
有D黑色一點點係洗唔甩既

同我果個一樣

唔知做乜鳩 好撚阻眼
17/6

PFS
17/6

PFS

出左貨了 喺上海飛緊過黎
17/6

PFS

出左貨了 喺上海飛緊過黎

成半年都仲要六星期,之前都早一星期
宜家真係岩岩好,到底可以炒幾耐?
可以手勢飛歌未

iOS 11 有

同我果個一樣

唔知做乜鳩 好撚阻眼

咁多漬嘅喂

同我果個一樣

唔知做乜鳩 好撚阻眼

咁多漬嘅喂

抹唔走 有冇人知點搞
已收貨
有無人放全新AirPods

你肯出+150應該多到你唔要,想原價既乖乖等六個星期啦

有冇邊度買最平又信得過?講緊非原價

有冇邊度買最平又信得過?講緊非原價

你要既話呢度大把人原價+150就有人賣俾你
全新未開封點會信唔過
乜宜家每個Apple id只係可以訂2隻。
之前買左2隻。宜家再買既話佢就話已經到左上限
乜宜家每個Apple id只係可以訂2隻。
之前買左2隻。宜家再買既話佢就話已經到左上限

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞