AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
iOS 11

左右兩隻AirPod 可以唔同action

左邊 Siri

右邊 play pause

Ios 10得唔得
iOS 11

左邊 Siri

Ios 10得唔得

啱啱試咗,如果你有一部iOS 11嘅機,先set 咗

iOS 10 都用到
iOS 11

左邊 Siri

Ios 10得唔得

iOS 10 都用到

咁都得
iOS 11

左邊 Siri

Ios 10得唔得

iOS 10 都用到

咁都得

係,好正

但如果你入返iOS 10 settings改佢,佢就唔work(變返統一)
要再入iOS 11 settings
10號仲未ship....

我都係😞
你地覺得幾時先會周街都有得買唔洗等

當apple一日即刻出到貨既時候

重係6個星期先送到貨,我諗唔係一兩個月既事

我都係😞

晚上先扣左數,唔知幾時先肯出貨

我都係😞

晚上先扣左數,唔知幾時先肯出貨

1-2 days
10/6 shipped
預計9號

我都係 10/6 shipped
問左DHL 佢地站如無意外 會9號送到
10/6 shipped
預計9號

我都係 10/6 shipped
問左DHL 佢地站如無意外 會9號送到

呢水咁準時?早得一日咁大把?
有冇人同我一樣聽/講電話冇聲
但聽歌聽whatsapp call就完全冇問題
有冇人同我一樣whatsapp 錄音都唔知錄左啲咩出黎
有冇人最近去排隊買到
有冇人同我一樣whatsapp 錄音都唔知錄左啲咩出黎

正常 應該係whatsapp唔識降噪
有冇人最近去排隊買到

唔好諗啦

我初初都係咁諗 最後都係放棄 去左AOS訂
初頭唔諗咁耐就可以早一兩個星期到貨
有冇人最近去排隊買到

唔好諗啦

諗住父親節禮物
其實係咪果日到貨 排到就買到?
有冇人最近去排隊買到

唔好諗啦

諗住父親節禮物

其實有個定律

但我都係建議你加$150出去收啦
洗乜等6星期,加$100都大把人放
有冇人最近去排隊買到

唔好諗啦

諗住父親節禮物

其實有個定律

但我都係建議你加$150出去收啦

加密話我知
17號未pfs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞