AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
裝完driver係連到呀
但成日冇啦啦爆音
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

打J用airpods...
你想全屋人都聽到
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

上網賣左佢啦,都係平百幾就有人收,好過放係到無用
利申,買完用左一程地鐵就後悔,即刻放左
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

拎番公司聽收音機唯有
諗諗下都係cut左單
等下一代好過
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

屌,我早幾日上網冇啦啦比我睇到冇鋪頭賣現貨,今日走左去買又係周時聽到爆音,以為係我呢隻有問題 原來個個都係咁

同埋買完一試,硬係覺得d音好似怪怪地咁,好似蒙蒙地咁唔識形容
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

屌,我早幾日上網冇啦啦比我睇到有鋪頭賣現貨,今日走左去買又係周時聽到爆音,以為係我呢隻有問題 原來個個都係咁

同埋買完一試,硬係覺得d音好似怪怪地咁,好似蒙蒙地咁唔識形容
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

想問下裝邊個driver 我上網睇左好耐intel toshiba個啲全部試過晒 一係見到pair唔到一係pair到無聲 thx
p.s. win7
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

想問下裝邊個driver 我上網睇左好耐intel toshiba個啲全部試過晒 一係見到pair唔到一係pair到無聲 thx
p.s. win7

你要搵番自己藍芽舊野係咩廠先得
我響散貨場十幾蚊買,好采taobao易搵到隻野係咩廠出
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

屌,我早幾日上網冇啦啦比我睇到冇鋪頭賣現貨,今日走左去買又係周時聽到爆音,以為係我呢隻有問題 原來個個都係咁

咪係,依家又on99插番線用,我覺得隻野只值兩舊水
今日個叉電盒突然叉唔到電
用過一次 900放 有意留tg
用過一次 900放 有意留tg

行有保? tg:Airpods900
on9先買airpods, 外形肉酸到好尷尬 好似條hand free剪出黎咁, 仲要賣到咁貴, 做果粉都唔係佢出咩要買D咩架

利申 ios用家
In ear detection:

其中一邊 detect 得好差。有無得換?
]AirPods跑步會唔會甩
同埋AirPods係咪即係7跟機個耳筒?
7跟機個耳筒戴落好唔舒服

咁你可以唔使買

已換

已換

直接同佢講?
on9先買airpods, 外形肉酸到好尷尬 好似條hand free剪出黎咁, 仲要賣到咁貴, 做果粉都唔係佢出咩要買D咩架

利申 ios用家

外形唔好睇呢個point 講左幾多次
你咪睇下其他藍芽耳機呢個價錢做唔做到呢個質素
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

咪係,依家又on99插番線用,我覺得隻野只值兩舊水

擺明係無線版earpods 啦,你唔係諗住佢有34千蚊有線耳機質素呀
諗諗下都係cut左單
等下一代好過

呢對野咁好賣,呢d配件又唔係電話咁年年出新款,你慢慢等啦下
入手半個鍾就後悔
諗住連pc打J用
但成日冇啦啦爆音

呢對又唔係入耳式耳機,地鐵咁吵既地方你都用

咁你可以唔使買

唔該哂
用AirPods 連左電視打PS4,但無法控制音量,超大聲,有無辦法解決?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞