AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
係咪起iphone 閂左bluetooth
兩粒airpods 就唔會耗電 ?

同埋到底我唔用果陣應該放入盒定拎出黎
上網一d 話要拎出黎 一d 話要放入去
我拎出黎佢好似唔會disconnect 一直用電

要拎出黎架咩, 咪好易唔見
岩岩用左一日, 真係堅好用, 但真係堅柒, 絕對要抱住不理世人眼光先得 i can do it

要拎出黎架咩, 咪好易唔見

我拎出黎就算無用佢都一直食電 我都係放返入去
岩岩用左一日, 真係堅好用, 但真係堅柒, 絕對要抱住不理世人眼光先得 i can do it

之前我起街上見到都會暗笑
不過配ios 係好撚方便 who cares

其實邊撚到有人理你

其實我覺得幾威
我覺得多咗人用,呢排出街成日見

之前我起街上見到都會暗笑
不過配ios 係好撚方便 who cares

係。真係好好用

其實邊撚到有人理你

其實我覺得幾威

開頭真係帶住dum低個頭行, 最後克服左
Airpods雖樣柒但有用

其實邊撚到有人理你

其實我覺得幾威

成個中環都係喎

威又未至於,但一定唔柒喎

俾D自信出來啦巴打

其實邊撚到有人理你

其實我覺得幾威

成個中環都係喎

俾D自信出來啦巴打

其實做乜帶個headphone 都怕
岩岩入手 真係好正
你地戴airpods係斜斜地定貼住耳珠?

其實邊撚到有人理你

其實我覺得幾威

成個中環都係喎

俾D自信出來啦巴打

其實做乜帶個headphone 都怕

而家出街成日見到有人戴,所以唔洗怕柒

我係因為隔音問題先冇戴出街 而家Airpods同Beatsx雙修
淘寶仲未有隔音耳綿
想等改埋外型及入耳式才入手,而家個款真係頂唔順

慢慢等

等到利物浦攞英超冠軍都仲未有
起碼等佢出新殼先買啦

新殼實唔止呢個價
想問下win7用唔用到,
藍牙接收器用邊款好, 係咪平平地小米ok.....
Belkin個隻又好貴

win7唔好
要夾driver煩到嘔
想問下win7用唔用到,
藍牙接收器用邊款好, 係咪平平地小米ok.....
Belkin個隻又好貴

win7唔好
要夾driver煩到嘔

咁唔搞啦
巴打

你地用airpods 連落imac

聽歌果時會唔會窒下窒下咁?

電話好順
巴打

你地用airpods 連落imac

聽歌果時會唔會窒下窒下咁?

電話好順

今日到貨 iphone聽係好順
但用imac 聽就好窒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞