AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
好想入手,有無師兄知道邊度買最抵?

早幾日去左Apple store原價買

已知 smt -100/ 出8仔再-29
The club 套現冇咗
睇吓胃信hsbc

已知 smt -100/ 出8仔再-29
The club 套現冇咗
睇吓胃信hsbc

唔該師兄
我都係smt 買左
出完8+ 後,買差電板又airpods...
想問一個問,返緊工聽一邊,如果唔用果邊就咁放喺枱面呢會唔會照用電?因為放入盒佢會照差電,定無咩所謂
想問一個問,返緊工聽一邊,如果唔用果邊就咁放喺枱面呢會唔會照用電?因為放入盒佢會照差電,定無咩所謂

但點解唔放入盒?又唔怕唔見,照差電都無咩野。
電話放褲袋 有時會連接唔到

因為想聽完一邊無電再聽第二邊,再等兩邊無電先一齊差, 不過其實係咪好快差爆?

因為想聽完一邊無電再聽第二邊,再等兩邊無電先一齊差, 不過其實係咪好快差爆?

隨心用就ok啦, 差電好快差好,而且都唔會話用得好快。

我有時都會0係個盒度拎一隻出黎聽,無咩刻意就住。
巴絲們 啱啱到咗隻airpods 有幾個問題想請教下
1)幾耐右上角嘅耳機符號先會轉airpods符號?
2)係咪有得set啱啱喺個盒攞出嚟,戴上耳仔,就即刻播歌?因為我而家要自己去播歌先播,但官網好似話有呢個功能
想入手,而家邊到有現貨買

周圍都有喇
暫時知道smt 平100

有事去沙田,順便入了手,正
如果唔係急用

應唔應該等埋佢出新盒先狗沖
如果唔係急用

都仲有好一段時間,同埋睇你鐘唔鐘意無線差電,我個人覺得麻麻

同埋到時都應該唔只1288
如果唔係急用

都仲有好一段時間,同埋睇你鐘唔鐘意無線差電,我個人覺得麻麻

同埋到時都應該唔只1288

都係差個無線差電啫 我覺得無乜需要
想等改埋外型及入耳式才入手,而家個款真係頂唔順

慢慢等

慢慢等

輪迴兩次都未必有

慢慢等

人地就係做唔入耳
入耳買beats 囉
大家個CASE會唔會出COVER保護佢 加上白色好似太7

淘左個膠套未到貨

但睇圖好似幾正

有無LINK/圖

佢有兩款 我買左密哂果隻 等到貨

已買 但唔係密哂個隻

到左貨。比左你果款我

同埋送多左個黑色 幾驚喜

$920 入手,下星期去拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞