AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
唔知宜家出唔出airpods好
怕買左 冇耐又出無線差果個盒
定其實就算出左 都係要買多個盒
琴日心血來潮買左兩對同女朋友一人一對
啲聲真係好大分別正好多
最重要係唔洗再比啲線一亂就整住曬

現貨?

去百老匯買

thanks 已手入

屌!同你困境完全一模一樣,唔買又唔知幾時有AirPods 2/w 藍芽5.0 W2 Chip 無線盒
利申:已有BeatsX,由發佈到依家足足等左成年,依家有貨仲矛盾緊,不過呢幾日應該會去買

屌!同你困境完全一模一樣,唔買又唔知幾時有AirPods 2/w 藍芽5.0 W2 Chip 無線盒
利申:已有BeatsX,由發佈到依家足足等左成年,依家有貨仲矛盾緊,不過呢幾日應該會去買

都唔知佢遲d到底係出airpods2
定單純就咁出個盒
我對earin就頂唔順

定單純就咁出個盒
我對earin就頂唔順

https://www.macprime.ch/news/article/neues-zubehoer-apple-september-2017
Laut einer Information, die wir von Apple Schweiz erhalten haben, soll das Ladecase für AirPods ab Dezember für 69 US-Dollar erhältlich sein.
十二月出,淨case收$69 USD

定單純就咁出個盒
我對earin就頂唔順

https://www.macprime.ch/news/article/neues-zubehoer-apple-september-2017
Laut einer Information, die wir von Apple Schweiz erhalten haben, soll das Ladecase für AirPods ab Dezember für 69 US-Dollar erhältlich sein.
十二月出,淨case收$69 USD

唔知會唔會有連airpods版

我都有諗過呢個問題
但係買得無線充電盒又要買埋airpower, 但係咁大塊板冇理由淨係差airpods
用緊隻aw s2又冇咩衝動想追s3, iphone X又太貴
我都係過兩日去買返隻現貨算
都係果句早買早享受
成日都係ps4 post見到d 人問會唔會新版定等幾時減價定等ps5,真係睇到火
真係想j 既 ,就唔好諗啦
用左半年好開心
Airpods 又唔係成日要充電, 是鬼旦啦
幾時有2

傳聞12月有新無線叉電盒賣
邊到有現貨?
邊到有現貨?

尋日係百記買左
邊到有現貨?

尋日係百記買左

邊間百記
邊到有現貨?

尋日係百記買左

邊間百記

百老滙 我都係等12出左個新盒先再算
求神拜佛個earin唔好死住
邊到有現貨?

尋日係百記買左

邊間百記

百老滙 我都係等12出左個新盒先再算
求神拜佛個earin唔好死住

等下先啦
我都想買個無線差電盒 但買完舊個個盒又好似廢左咁
邊到有現貨?

尋日係百記買左

邊間百記

前日問左CWB Apple Store有現貨

傳聞12月開售,售價US$69 港幣$538

笑死人咩 $538 單邊都未夠比

69美金淨係個濕鳩盒呀

痴撚線,全部分開推出,等撚死人咩

新果個盞燈仔
搞到我以爲個mon污糟左
邊到有現貨?

尋日係百記買左

邊間百記

德福
上面都有巴打係百記買

新果個盞燈仔
搞到我以爲個mon污糟左

2018 先有AIRPOWER ER...
近排都想買 其實音質同earpod分別大唔大?
見到好方便好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞