AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
多人地方,都會lag lag 地

金鐘mtr 好易會lag
我想問睇過YouTube d人試帶,點跑點fing都唔甩?係咩原理? 因為我戴親原裝個apple耳筒,右邊耳永遠會比較易甩,擔心買左呢個AirPods會唔會戴戴下跌鬼左
我想問睇過YouTube d人試帶,點跑點fing都唔甩?係咩原理? 因為我戴親原裝個apple耳筒,右邊耳永遠會比較易甩,擔心買左呢個AirPods會唔會戴戴下跌鬼左

係你隻耳問題
我帶左右都唔甩
有冇人跑步用佢?多汗入到耳機怕唔怕易壞
你地戴airpods係斜斜地定貼住耳珠?

個個人耳形都唔同,邊有標準答案
岩岩用左一日, 真係堅好用, 但真係堅柒, 絕對要抱住不理世人眼光先得 i can do it

其實邊撚到有人理你

其實我覺得幾威

開頭真係帶住dum低個頭行, 最後克服左
Airpods雖樣柒但有用

成個中環都係喎

威又未至於,但一定唔柒喎

俾D自信出來啦巴打

其實做乜帶個headphone 都怕

我知我樣柒,但係啲女都唔使笑咁大聲下話
痴撚線 個盒都要戴套
入面遲早都係痴曬鐵粉架啦

未夠痴線,個套再包膠先痴線

老老實實,個盒真係幾易污糟

呢個真
我用套都唔係為左保護佢 因為佢用左套入面都係會花 唔知點解
用套純粹為左無咁痴塵同無咁'線'手

個盒真係好鬼痴麈

買返來擺褲袋兩粒鐘,畀啲銀仔撞花曬

個套又幾好喎。唔厚

我買咗兩個 一透明 一黑
佢又送多咗個黑

唔想擺係屋有無巴絲要? 免費送
你拎到後是旦做下善事得架啦。
發揮連登有愛精神
https://t.me/Nevvdd01
限西灣河/太古交收
回最快者

回POST後再TG THIS

已交收

巴打可唔可以俾條link來
$920 入手,下星期去拎

邊到買?

The Club 會員,300績分 + $920

有無link

前幾日就換晒,師兄得閒每日上去捕吓,睇吓會唔會又有得換😉

[url]https://redeem.theclub.com.hk/products/listing/page:6/fp:%7B%22cf%22:[%2244%22],%22pf%22:[%223%22],%22pmf%22:[]%7D/lang:zh-hk[/url]

The club 返左貨,不過而家要300 分 + $999
$920 入手,下星期去拎

邊到買?

The Club 會員,300績分 + $920

有無link

前幾日就換晒,師兄得閒每日上去捕吓,睇吓會唔會又有得換😉

[url]https://redeem.theclub.com.hk/products/listing/page:6/fp:%7B%22cf%22:[%2244%22],%22pf%22:[%223%22],%22pmf%22:[]%7D/lang:zh-hk[/url]

The club 返左貨,不過而家要300 分 + $999

加咗價都抵, 反正啲分無咩野換
Apple shop有冇得walk in ?同試帶?
Apple shop有冇得walk in ?同試帶?

IFC有得試戴
痴撚線 個盒都要戴套
入面遲早都係痴曬鐵粉架啦

未夠痴線,個套再包膠先痴線

老老實實,個盒真係幾易污糟

呢個真
我用套都唔係為左保護佢 因為佢用左套入面都係會花 唔知點解
用套純粹為左無咁痴塵同無咁'線'手

個盒真係好鬼痴麈

買返來擺褲袋兩粒鐘,畀啲銀仔撞花曬

擺喺袋入面無尖嘢都整花咗少少
星期日入手
好方便
星期日入手
the club琴日有貨今日極速清晒

入左等攞
想問ios10以下照連會有咩功能冇咗 有冇巴絲試過

入左等攞

入左等攞

入左等攞

入左等攞

我win7 用好似唔識自動connect 每次都forget device and search again 有無人知點搞

入左等攞

我仲好乖諗住三日後先拎
巴打 記得報下料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞