AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
13/7仲未轉 唔通真係要等足6星期

每個星期日都係咁
13/7仲未轉 唔通真係要等足6星期

每個星期日都係咁

屌唔撚見左舊airpod好sad
收左對
點解查唔到保養
好驚

我嗰對都查唔到

我果對都查唔到
有齊email既單
一入去就話咩activate iphone
打上centre問話server 更新緊
但都好幾日⋯
你地最新韌體版本/硬件版本係幾多?
唔識睇既話:設定>一般>關於本機>最底AirPods
屌唔撚見左舊airpod好sad

間唔中都有人話唔見...
RIP...
你地最新韌體版本/硬件版本係幾多?
唔識睇既話:設定>一般>關於本機>最底AirPods

3.7.2
收AirPods
全新 1400
二手 再議
Deni571u
收AirPods
全新 1400
二手 再議
tg: Deni571u
我double tap 冇反應 大家有冇呢個問題
今朝PFS 左,
本身話星期五到,
有冇巴打有試過係會早到?

13/7今日先到 早左一日

AirPods有冇話要更新 定佢會自動更新
AirPods有冇話要更新 定佢會自動更新

自動更新
有冇人對airpods唔能夠同時連住隻apple watch同iPhone 一定要iphone熄左個藍芽 隻錶先會連到去airpods

Switch 過去咪得
雖然我有時都會咁
仲有對airpods依排疾既情況越黎越嚴重 又間唔中斷線 部電話拎上手還好 一放褲袋就好易疾 有時直情疾到聽唔到
利申 用緊iphone6s

換過對啦
仲有對airpods依排疾既情況越黎越嚴重 又間唔中斷線 部電話拎上手還好 一放褲袋就好易疾 有時直情疾到聽唔到

換過對啦

我都係6s 同你差唔多 可以咁樣換個對?

換過對啦

我都係6s 同你差唔多 可以咁樣換個對?

你試下同藍精靈講你既問題 如果真係有問題佢會寄番對新既比你 不過好似要等兩個星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞