AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
岩岩訂左,過左3個鐘仲未收到confirmation email

收全新AirPod 一隻

意者 tg fish_y

搵到巴打交收唔該曬
剛喺肥花$1230收隻自用唔使等。
好似配Apple Music 好用d?
1260入手 整體都幾滿意 個盒比想像中細好多 係較大細聲要用siri真係好on9 希望可以更新加多d手勢
屌搵巴打買真係合時....部6s plus突然卡死係耳機mode
1260入手 整體都幾滿意 個盒比想像中細好多 係較大細聲要用siri真係好on9 希望可以更新加多d手勢

沒錯 唔可以直接較音量真係好唔方便

Apple Watch

Apple Watch

又得喎 放工睇睇先
Apple Store 返貨未?
AirPods可唔可以一邊耳機聽另一邊叉電?
AirPods可唔可以一邊耳機聽另一邊叉電?

yes
放全新Airpods HKD 1260
telegram @dukwia
1220幫fd收咗對
呢d低技術野點解可以到依家都冇現貨

一直都有貨,
每日都返幾百至千幾隻,只不過全部送晒去先達

低技術
Apple Store 返貨未?

早排係到留言講過
隻左耳 touch壞撚左
唔可以單左耳用
結果我去左apple store整

去到 佢地直接同我換左隻左耳

原來 新買 到手用第一日開始計有210日保養
所以佢地直接換一隻比我

見樓上有人講whatapp錄音問題
如果你 講電話係正常音量 錄音唔會差太遠
初時我都以為係死症 後尾先發現係隻左耳開始壞既先兆
早排係到留言講過
隻左耳 touch壞撚左
唔可以單左耳用
結果我去左apple store整

去到 佢地直接同我換左隻左耳

原來 新買 到手用第一日開始計有210日保養
所以佢地直接換一隻比我

見樓上有人講whatapp錄音問題
如果你 講電話係正常音量 錄音唔會差太遠
初時我都以為係死症 後尾先發現係隻左耳開始壞既先兆

點解唔係365日
等六星期!等到自己唔記得件事
今日行過cwb 見有大陸人試airpod
唔知係咪有現貨賣
收全新 AirPods $1220
https://t.me/Iwantairpods1220

都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞