AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我win7 用好似唔識自動connect 每次都forget device and search again 有無人知點搞

我window 10都係
沉晚終於忍唔住,Walkin SMT -$100入升
利申:BeatsX AirPods齊晒,兩隻都好好用
沉晚終於忍唔住,Walkin SMT -$100入
the club琴日有貨今日極速清晒

入左等攞

我仲好乖諗住三日後先拎
巴打 記得報下料

換左,冇人
the club琴日有貨今日極速清晒

入左等攞

我仲好乖諗住三日後先拎
巴打 記得報下料

換左,冇人

咁我又去拎先
airpods滿電個充電盒係咪唔識停,會繼續扣電
最平係咪smt?
最平係咪smt?

應該唔係https://m.price.com.hk/product.php?p=241788
airpods滿電個充電盒係咪唔識停,會繼續扣電

我前晚入手,冇問題,訓醒盒同AirPods都100%
試下Reset,㩒住設定15秒,直到看到狀態指示燈閃爍琥珀色數次,然後再閃爍白燈。
我win7 用好似唔識自動connect 每次都forget device and search again 有無人知點搞

而家可以唔駛 forget device, 不過都要每次撳實個盒個制pairing 一次
你地set double tab 係 siri 定 pause
你地set double tab 係 siri 定 pause

Pause
最平係咪smt?

有用pccw既話就$999,應該會返貨,暫時冇晒

藍牙雙修真係好正
響屋企已經唔再用有線耳筒

藍牙雙修真係好正

最撚成功係兩隻耳機都打和平手
1. AirPods 真無線、BeatsX 假無線
2. AirPods 無降噪、BeatsX 有
3. 大家都係有W1 Chip方便iCloud 切換

none
想問有冇人Earpods唔啱戴會跌但Airpods冇事?
想買但驚唔啱
想買但驚唔啱

可以去士多同精靈講話想試AirPods,試左先買

藍牙雙修真係好正

屋企用Airpods
出街用BeatsX

藍牙雙修真係好正

屋企用Airpods
出街用BeatsX

你屋企用隔幾耐先叉AirPods盒電?

又有貨換,好似加咗價,要$999
想買但驚唔啱

airpods好好多
想買airpods駁落電視同電腦用 但本身d機都得3.5mm插頭
想問有無藍芽轉3.5mm既裝置適合airpods用?

又有貨換,好似加咗價,要$999

你地全部都申請左買滿300積分

而家可以唔駛 forget device, 不過都要每次撳實個盒個制pairing 一次

都係用返有線, 係屋企, 成日叉舊電好易玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞