AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
近排都想買 其實音質同earpod分別大唔大?
見到好方便好好J

分別真係唔大,無論音質,戴上去感覺都好相似
有無巴打平放
想請教下巴絲打戴左會唔會好鬆好易甩?
我用iPhone 7,用開入耳式耳機(駁3.5mm轉插 ),頭先walk in買咗隻玩下,雖然音質差過我隻入耳式好多,但都接受到同埋無線真係好爽
我用iPhone 7,用開入耳式耳機(駁3.5mm轉插 ),頭先walk in買咗隻玩下,雖然音質差過我隻入耳式好多,但都接受到同埋無線真係好爽

真無線真心爽
上年年中果陣冇幾多選擇
買左對又貴又冇得講電話既earin
之後真無線就百花齊放

如果今年唔係話有個新盒可以無線叉電
應該都入左手
等埋12月出左個新盒先再買
有無巴打知屯門邊到有得買
諗緊想入手,反正我唔多鐘意無線充電,唔等了。除非佢連個airpods本身都upgrade左就另計
訂左8plus, 都要準備買耳機, beats x定air pod 好,會聽歌
諗緊想入手,反正我唔多鐘意無線充電,唔等了。除非佢連個airpods本身都upgrade左就另計

一個禮拜都唔知使唔使叉一次

因為我成日iphone同ipad兩邊轉,所以都應該會揀airpods.

巴打一日平均聽幾耐?
尋日買咗,機場大量現貨
尋日買咗,機場大量現貨

t2豐澤?
Apple Store 而家有無現貨?
尋日買咗,機場大量現貨

t2豐澤?

豐澤果邊,有 Apple 野賣果間,
唔記得叫咩名
尋日買咗,機場大量現貨

t2豐澤?

唔記得叫咩名

收到 thx 巴打
Apple Store 而家有無現貨?

沙田有貨,琴日買咗
尋日買咗,機場大量現貨

豐澤百老滙已經有賣一排
尋日買咗,機場大量現貨

t2豐澤?

唔記得叫咩名

DG
葵芳豐澤都有現貨賣
連d 電話鋪都有得賣啦
終於忍唔住買左
希望返工載無人嘈啦
連d 電話鋪都有得賣啦
終於忍唔住買左
希望返工無人嘈啦

識戴一定返工戴AirPods!識戴一定出街戴BeatsX
連d 電話鋪都有得賣啦
終於忍唔住買左
希望返工無人嘈啦

返工冇老闆喺度嗰時戴一邊AirPods聽歌睇片
屋企用又係一流

出街我有時都係用返有線入耳式算
連d 電話鋪都有得賣啦
終於忍唔住買左
希望返工無人嘈啦

返工冇老闆喺度嗰時戴一邊AirPods聽歌睇片
屋企用又係一流

出街我有時都係用返有線入耳式算

返工戴黎聽收音機/ 希望做野戴倒
放工就用返player 有線入耳聽歌
收一隻 AirPods 自用
tg:chl1218
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞