AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
$920 入手,下星期去拎

邊到買
巴絲們 依家邊到出airpod最平
大家個CASE會唔會出COVER保護佢 加上白色好似太7

淘左個膠套未到貨

但睇圖好似幾正

有無LINK/圖

佢有兩款 我買左密哂果隻 等到貨

已買 但唔係密哂個隻

到左貨。比左你果款我

同埋送多左個黑色 幾驚喜

我都到左 好正

有冇link
巴絲們 依家邊到出airpod最平

SmarTone online store -100

可即日出
幾鬼正,駁埋電腦用
幾鬼正,駁埋電腦用

會唔會亂
Ipad同iphone之間轉換好輕鬆

邊到買?

The Club 會員,300績分 + $920

有無link

邊到買?

有無link

前幾日就換晒,師兄得閒每日上去捕吓,睇吓會唔會又有得換😉

邊到買?

有無link

[url]https://redeem.theclub.com.hk/products/listing/page:6/fp:%7B%22cf%22:[%2244%22],%22pf%22:[%223%22],%22pmf%22:[]%7D/lang:zh-hk[/url]
痴撚線 個盒都要戴套
入面遲早都係痴曬鐵粉架啦
痴撚線 個盒都要戴套

未夠痴線,個套再包膠先痴線
痴撚線 個盒都要戴套

老老實實,個盒真係幾易污糟
痴撚線 個盒都要戴套

呢個真
我用套都唔係為左保護佢 因為佢用左套入面都係會花 唔知點解
用套純粹為左無咁痴塵同無咁'線'手
痴撚線 個盒都要戴套

有無用過架 個盒同電話啲mon差唔多咁痴塵架
條beatx唔見左,心郁郁見買對airpods
smt又減100 好吸引
條beatx唔見左,心郁郁見買對airpods
smt又減100 好吸引

去馬啦
真心冇後悔到

仲要電腦都用到
買左一星期 係幾方便 但係真係完全漏唔到音
痴撚線 個盒都要戴套

呢個真
我用套都唔係為左保護佢 因為佢用左套入面都係會花 唔知點解
用套純粹為左無咁痴塵同無咁'線'手

個盒真係好鬼痴麈
想問下win7用唔用到,
藍牙接收器用邊款好, 係咪平平地小米ok.....
Belkin個隻又好貴
Belkin個隻又好貴

我win 10用一弓
Belkin個隻又好貴

我win 10用到

邊到買?

有無link

[url]https://redeem.theclub.com.hk/products/listing/page:6/fp:%7B%22cf%22:[%2244%22],%22pf%22:[%223%22],%22pmf%22:[]%7D/lang:zh-hk[/url]

感激師姐

邊到買?

有無link

感激師姐

感激師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞