AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
用開入耳式,想出iphone8所以諗緊一次過出埋airpods
想問下平時係地鐵咁嘈聽歌會唔會環境聲cum過晒聽歌?定係都接受到無咩問題?仲有漏音問題嚴唔嚴重?
用開入耳式,想出iphone8所以諗緊一次過出埋airpods
想問下平時係地鐵咁嘈聽歌會唔會環境聲cum過晒聽歌?定係都接受到無咩問題?仲有漏音問題嚴唔嚴重?

你當佢只係送果隻耳筒無線版就ok
想問邊到買平啲
AirPods有冇傳過話出新一代,想等佢完善d再買

出新盒咁囉

出新盒咁囉

講明出新盒都唔改本體而個盒係2018先有,姐係起碼半年內都唔會出新代
兩星期前出左7同AirPods 開心使用中
開心使用中
大家個CASE會唔會出COVER保護佢 加上白色好似太7

都係拎出黎個陣見到姐 求其搵個袋/盒仔入住算

淘左個膠套未到貨

但睇圖好似幾正

淘左個膠套未到貨

但睇圖好似幾正

有無LINK/圖

都係拎出黎個陣見到姐 求其搵個袋/盒仔入住算

加上我覺得佢本身個盒都幾痴塵

淘左個膠套未到貨

但睇圖好似幾正

有無LINK/圖

https://world.taobao.com/item/545299175974.htm?fromSite=main&spm=a230r.1.14.8.52d503e7HE80F8&ns=1&abbucket=16#detail

https://world.taobao.com/item/545170678370.htm?fromSite=main&spm=a230r.1.14.42.52d503e7HE80F8&ns=1&abbucket=16#detail

佢有兩款 我買左密哂果隻 等到貨

淘左個膠套未到貨

但睇圖好似幾正

有無LINK/圖

https://world.taobao.com/item/545299175974.htm?fromSite=main&spm=a230r.1.14.8.52d503e7HE80F8&ns=1&abbucket=16#detail

https://world.taobao.com/item/545170678370.htm?fromSite=main&spm=a230r.1.14.42.52d503e7HE80F8&ns=1&abbucket=16#detail

佢有兩款 我買左密哂果隻 等到貨

已買 但唔係密哂個隻
數記網上1188就買到,仲可以係附近門市攞

訂左幾多日可以攞?

訂左幾多日可以攞?

我頭先訂係即攞

訂左幾多日可以攞?

我頭先訂係即攞

唔該巴打,即訂
剛剛攞埋 ,唔駛食人蟹貨左約右約

有無咩code 先做到1188
想問下airpods個語音控制係咪用唔到廣東話

有無咩code 先做到1188

上佢個網上商店,跟住訂閱乜狗最新消息,之後就有個code sent去你email
有少少失望係我以為可以用airpods嗌"喂siri"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞