AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
收1隻$1380,要全新未開封,有單

tg:https://t.me/Joejoejoe1234
上面打錯左

收1隻$1380,要全新未開封,有單

tg:t.me/syyhon
有無人用用下會airpods自己disconnect, 5-10秒後又connect 翻

試下更新隻AirPods

點更新呀?
有無人用用下會airpods自己disconnect, 5-10秒後又connect 翻

點更新呀?

我都試過 不過岩岩更新左 暫時未有問題
你connect左佢就會自動更新嫁啦
設定->一般->關於本機->AirPods
最新係3.7.2

點更新呀?

我都試過 不過岩岩更新左 暫時未有問題
你connect左佢就會自動更新嫁啦
設定->一般->關於本機->AirPods
最新係3.7.2

原來我上次去apple 個時佢幫我update 咗
不過都繼續有斷線嘅情況 so9sad
有冇巴打知apple store幾時會突然間有大貨
可以朝早去排隊 但又唔肯定係咪日日都會有

如果唔係就今晚AOS訂算

點解你會覺得有人會知幾時大貨

你唔會夠班排隊黨黎
屌咁都係AOS算
屌咁都係AOS算

我之前就係諗住問,點知兩星期後就四星期變六星期,最後AOS算

你唔會夠班排隊黨黎

佢地都唔知點收風,咁鬼勁
各位我送貨地址填左公司
31號會送到
但我咁啱呢一日唔係公司
應該點做
各位我送貨地址填左公司
31號會送到
但我咁啱呢一日唔係公司
應該點做

打去DHL叫佢改日子送
5/6 貨 話會今日到
有無巴打仲係shipment on hold ?
有無巴打仲係shipment on hold ?

收airpods 1400 全新連單
Tg: lihkgwantairpods
收airpods 1400 全新連單
Tg: lihkgwantairpods

https://telegram.me/lihkgwantairpods
各位我送貨地址填左公司
31號會送到
但我咁啱呢一日唔係公司
應該點做

打去DHL叫佢改日子送

睇你同速遞熟唔熟 , 我公司同順豐 dhl 每日都有聯繫 , 其實可以叫同事代收

利申 : 唔包得
各位我送貨地址填左公司
31號會送到
但我咁啱呢一日唔係公司
應該點做

打去DHL叫佢改日子送

睇你同速遞熟唔熟 , 我公司同順豐 dhl 每日都有聯繫 , 其實可以叫同事代收

利申 : 唔包得

代收一向得

佢應該怕同事收咗之後
佢唔喺度啫
5/6 貨 話會今日到

same
PFS
通常幾耐先shipped

5/6今朝pfs
啱啱轉埋shipped
31號到

恭喜👍
但30號紅日,DHL無得早到

dhl
早左
好驚係超多人既月台爭入車廂比人撞跌
PFS
通常幾耐先shipped

5/6今朝pfs
啱啱轉埋shipped
31號到

恭喜👍
但30號紅日,DHL無得早到

dhl
早左

岩岩先清完關
7/6 出哂貨
8/6仲未轉STATUS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞