AirPods 用家討論/等候區 (5)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
放一隻99新無花崩有盒 線未用過airpods

有意買
https://t.me/chung922
或者pm 我

已加
有得walkin了
好多人寫過感想,
但我都想分享下,
講方便程度, 我會比90 分
一般返工戴, 聽30分鐘先冇左1X % 電,
放返落個盒度叉又快,
個盒舊電叉幾日先至跌到60% ,
一開盒拎個耳機出黎就connect 到乜都唔洗SET,
平時驚耳機線打結/ 上身郁kick 到條線
但用airpod 就完全冇問題, fing 頭都唔甩
呢個體驗真係好正

聽歌體驗(未講音質) 就扣10分...
開SIRI 講: 下一首/ 上一首係唔支援某啲聽歌APPS ,
仲要柒下柒下咁拎返部電話出黎較

音質我比50分,
環境一嘈就唔洗聽,
首歌豐富/大聲少少就會拆,
追求音質千祈唔好買

但share 比女女一齊聽同一首歌都係好唔錯既體驗
好多人寫過感想,
但我都想分享下,
講方便程度, 我會比90 分
一般返工戴, 聽30分鐘先冇左1X % 電,
放返落個盒度叉又快,
個盒舊電叉幾日先至跌到60% ,
一開盒拎個耳機出黎就connect 到乜都唔洗SET,
平時驚耳機線打結/ 上身郁kick 到條線
但用airpod 就完全冇問題, fing 頭都唔甩
呢個體驗真係好正

聽歌體驗(未講音質) 就扣10分...
開SIRI 講: 下一首/ 上一首係唔支援某啲聽歌APPS ,
仲要柒下柒下咁拎返部電話出黎較

音質我比50分,
環境一嘈就唔洗聽,
首歌豐富/大聲少少就會拆,
追求音質千祈唔好買

但share 比女女一齊聽同一首歌都係好唔錯既體驗

agger
開緊入耳既 其實你未唔洗諗用airpod...
音質應該差好遠

入耳式耳機唔代表音質一定好

用緊UE900s
有無人用緊airppods嘅時候Wi-Fi會收得好差?
有得walkin了

邊間?
有得walkin了

有得walkin了

邊間?

邊間?係我就cancel order
有得walkin了

邊間?

兩間S字頭都有
有得walkin了

邊間?

兩間S字頭都有

我指特許零售商,今日佢哋賣緊正價
有得walkin了

有得walkin了

屌 訂咗就嚟到貨 依家walkin仲撚快

淘左個套 好正
變左黑色

有無link? 好似幾正
有得walkin了

邊間?

兩間S字頭都有

好彩巴打報料,已入手
有得walkin了

邊間?

兩間S字頭都有

好彩巴打報料,已入手

可唔可以訓係度聽歌。想買黎同fd skype方便
可唔可以訓係度聽歌。想買黎同fd skype方便

可以
淘左個套 好正
變左黑色

【AirPods保护套新品耳机配件airPods充电盒硅胶套丝滑无味道DD】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.nZsOXu?cv=c2qx0b86BgE&sm=07af18 ,或复制这条信息¥c2qx0b86BgE¥后打开👉手机淘宝👈
有無link? 好似幾正[/quote]
【AirPods保护套新品耳机配件airPods充电盒硅胶套丝滑无味道DD】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.nZsOXu?cv=c2qx0b86BgE&sm=07af18 ,或复制这条信息¥c2qx0b86BgE¥后打开👉手机淘宝👈[/quote]

【AirPods保护套新品耳机配件airPods充电盒硅胶套丝滑无味道DD】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.nZsOXu?cv=c2qx0b86BgE&sm=07af18 ,或复制这条信息¥c2qx0b86BgE¥后打开👉手机淘宝👈[/quote]

[/quote]
咁貴既,我買9蚊個個就算

【AirPods保护套新品耳机配件airPods充电盒硅胶套丝滑无味道DD】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.nZsOXu?cv=c2qx0b86BgE&sm=07af18 ,或复制这条信息¥c2qx0b86BgE¥后打开👉手机淘宝👈

[/quote]
咁貴既,我買9蚊個個就算 [/quote]

個size 真係fit 過嗰啲幾蚊,廿零蚊嗰啲貨仔喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞