BNO visa approved - 有問題,盡答,希望幫到人

831 回覆
190 Like 9 Dislike
唔該晒巴打好好人~完全明白哂了,其實8萬喺英國生活半年真係好緊,有機會喺英國見
祝褔
我忘記了,上網應該有,好似不用多少。

真心話,我們想只算英鎊也絕沒理由不足夠一年半載。 況且,我們是整個joint account 現金、投資俾睇佢。 所以沒有深入了解。
今日拿了 passport ., Our approval date is 12 Feb.. need to land b4 13 May . 唔知佢哋有冇考慮填form target date
原來上面有其他巴打有詳細資料。多謝
個visa係咩樣?一張貼紙咁?
一張成頁的貼紙。 同美國十年簽證一樣。
咁,不如踩上去vfs ,拿回passport 先,等BRP email .。 有Passport , Visa 已經可以入境,個心定啲
唔係好關事但係都想知
BNO dependent 係可以攞咩旅遊證件?
佢哋本身冇得BNO 咁係咪淨係可以用SAR
恭喜樓主!
請問係咪要提供子女嘅地址證明?想問樓主你俾咗啲咩出去?
比左幾多個月statement?
我哋一家,一同用特區護照申請,因小朋友冇BNO, 同上同落。
一家只用了同一個月的joint account statement ( my wife and I )
Just one
到埗時間由approval date 開始計三個月,咁請問visa valid date 呢?係咪都係approval date 開始計?
In the BRP letter , it is 5 years from the approval date
多謝回答!
即是話批咗Visa 要盡快走,否則要renew visa 俾多次錢...
好似有得攪。 未申請就不於等多幾日,用app . 可能計法不同。
攞咗啦,成功咗
Congrat! I am proceeding to see if I can get my bloody MPF with the visa !
屋企有一本剪左角既BNO
如果想續番佢係咪一定要保證人?
咁多人都拎到
我收到UK通知但收唔到VFS通知
兩邊都未收到
我覺得信仰係可以導人堅定,需然我唔係教徒,但係最失落既時候如果有信仰應該可以幫助到自己(只係感覺)
想問下tb test 你用bno定特區做申請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞