BNO visa approved - 有問題,盡答,希望幫到人

831 回覆
190 Like 9 Dislike
TB test好多人排

排三個月
我根本冇upload any proof of any of my entry /exit of HK for TW,Japan. Thailand , Singapore , Australia ... 😀
gov.uk 寫撚晒既野唔睇,個個伸手個po 冇晒討論價值啦,阻住晒有意義既提問仲自以為冇得罪人

白卡真係無撚敵,叫你返去睇左 gov.uk 先都唔撚服氣,係要吠到人答on9 問題
樓主犀利,攞盤吉過黎既都平心靜氣
我寫錯咩?你咁撚on9 咪叫定你準備回流
你不斷吠就好心話埋你聽官網係 gov.uk
其實你直接訓埋落去你老母條屍隔離就唔洗咁煩惱
官網寫到明既野仲覺得唔清楚既話,做人都辛苦左你
呢幾日成功book到7月頭
咪叫左你望下有冇人答你條on9 問題囉
冇撚人想答阿,樓主都話幫唔到你阿,滿意未阿白卡狗?返去你老母隔離早抖啦
你唔撚睇 gov. uk,不斷伸手,你有冇尊重過英國政府阿?人地官網寫左咁多野,用左咁多人力物力,你唔去睇就淨係識鳩叫,iq咁低又唔識反省,你侮辱埋你老母阿
一月尾申請,而家先批?!
Sorry頭先無睇到post日期
一入嚟睇呢度又係啲罵戰post,慳返個post去追
不過,我估呢啲對答對你和其他人也沒幫助。 希望到此為止。
你成段野完全反映你真係弱鳩智,你老母養你都曬米飯

你都on9,問題post,問吓問題就話on9,伸手?咁我洗鬼問呀?
.
以上呢句,你睇唔到咁多人就係話緊你on9問題洗鬼問?自己睇官網有答案啦,真係洗鬼問喎

做伸手黨預撚左俾人屌到你仆街啦,你老母兩腳一伸都想起身打撚死你隻賤種仔啦

去到而家仲覺得自己條問題唔撚係伸手,你毫無判斷能力,留返係香港飲奶啦on9仔,你好命既係香港有工人幫你換尿片餵你食飯,去到英國冇人幫你執屎架喇,咁on9 真係咪撚去打擾英國人
樓主做邊行,想問下打算去邊個CITY?搵左位落腳未?
"咁我elaborate一吓,如果我申請左5年visa,approved左,個deadline係咪起第五年?我係咪可以起第四年先去英國?"

早係你呢句我已經冇出聲由鳩你問on9問題,冇人答你就發悔氣屌鳩人唔答你,你不斷吠好話人還拖? 咪撚停阿屌你老母,屌到你老母翻生打撚死你隻賤種仔
我之前排左一個月,份報告等左半個月
IT, somewhere near Reading .. already landed 😀
你個腦留撚左係你老母條屍個閪到,你返去執返再上英國官網睇完資料再舉閪手發問啦,你重覆幾多次你條on9問題都冇人答你架喇,你不斷吠吠到去英國都係俾人當你癲狗,唔幫你執屎冇問題架,你隻癲狗自己會食返啲屎架啦,唔緊要架,到時去到英國搞唔掂咪回流囉,港共集中營都需要看門食屎狗架,到時返黎吠下應該有個集中營位置留俾你
有得撚食屎狗緊係唔停啦,又唔係我問on9 問題,怕咩唔停,最好多啲人見到你做伸手黨俾人屌又唔撚服氣柒撚到仆街,最好屌撚到你啲on9 同類死去睇下官網好過周圍亂鳩咁問,同啲食屎狗周圍痾差唔多,我做緊善事架,教撚精你啲on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞