BNO visa approved - 有問題,盡答,希望幫到人

831 回覆
190 Like 9 Dislike
已經冇覆仲唔係由鳩你問?見撚到你啲伸手黨咪屌撚到你仆街,屌咪屌,洗撚尊重你隻賤種仔,見到隻癲狗周圍痾講句好撚臭又好出奇?
淨係問撚左一次?冇人答你你不斷吠阿,點撚樣淨係一次,你老母隻閪眼都數到啦,打開埋你屎眼數多次啦
巴打,不要理會無謂野。 大把實際野要 人 做。 不要浪費時間
冇理鳩你架,見到隻癲狗周圍痾唔通我仆去塞住佢屎眼唔俾佢痾咩,我講句好撚臭咋,希望隻癲狗聽到識反省囉,咁好彩撞正隻狗識聽人話唔再痾咪教精左隻狗,當做善事囉
我估有D case 係交錯文件
同埋,我之前估會先處理LOTR 已到步的。 現在,看似不是。 其實上北角也有好處。 實体 visa vignette , BRP , 申請其他東西有用。
你月23號申請,到家陣都冇email
2月
LOTR一日未出decision一日都係LOTR係合法居留
priority低咗都係正常
唔係講咩贏輸架,我講黎講去都係話上官網睇晒資料先,當然係香港慣左有人幫手執屎既人覺得自己睇資料先係癲佬啦,事實呢個係英國既生存模式,你去租樓買樓啲英國經紀都唔會好落力,根本冇機會俾你每事問,因為佢地好多時係覆都唔覆,係要習慣自己睇資料,你咪吠囉,英國經紀真係當你on9, 你話你有錢買佢都唔撚幫你落價,佢話佢唔想服侍on9 客阿
你都是好言相向,希望另一巴打 收到。 不要浪費精力。
也對,反正,LOTR deadline 也postponed
巴打多謝分享 希望你可以繼續 因為你經驗可以幫到好多人

永遠都有好多分化出黎 搞到有心既人變冇心機分享有用知識
見極速批果d好多都單人申請
這也正常。 我2/2 一家四口交齊,12/2 visa effective , 15/2星期一 收email 。

其實快慢都好睇,當時情況,況且 Home office said Max 12 weeks。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞