BNO visa approved - 有問題,盡答,希望幫到人

831 回覆
190 Like 9 Dislike
驚撚到咁
不如連登都唔好上啦,po都唔好開啦
因為下星期諗住用app申請, 好難仲用倒下一兩個月果期嘅statement
都是銀行月結單
我*估*冇問題掛。 今日有錢,下個月也可以冇😀

祝巴打一路順風英國見
我覺得,如實報道好D。 除非你已經在香港連錢行戶口、任何地址都冇
係咪要喺英國租咗屋先申請得?因為佢要英國住址證明
用App ?
做左Tb test 未?
巴打預計出發果陣tb test 過左期未
見有人問如果出發果陣過期係咪又要再做多次
十二月做咗,申請時也要 upload
出發時未到期😀 。 之前,做了個日程表,甚麼時間做甚麼
咁你同老婆各填一次表,係咪即係同一份月結單都係各自申請果陣,都upload 一次?
每個人、家庭考慮不同,一年都講不完,幫不到大家。

所以,只分享申請過程
旅遊紀綠要點填?
填晒十年?
其實,首先是決定會走。 錢財才未到完全冇擔心的財務自由, 去到才打算(一家都是,基督徒,我相信神開了這路,一定有供應,也是一個對信心經歷)
咁快批出
Yes! 一家四口,填了四次...每年起碼一次外遊。 返大陸的冇填
申請後,我知道要12 星期時,護照也留在visa center . 也擔心計劃要改。 AirBnB 可能冇了幾萬😰又要改機票...

之前假設會快,因有朋友投資移民,兩、三個星期就批了。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞