BNO visa approved - 有問題,盡答,希望幫到人

831 回覆
190 Like 9 Dislike
Amen
Same day as you register but still waiting
但要self isolate 10 days ...玩嘢咩
事先張揚的合理要求,對我來講,完全可以接受。 如果,十日不能接受,留在香港,可能只突然鎖你一晚。 自己選擇,冇人迫你。😀
我嘅意思係 十日內要拎brp 但要self isolate 10 days 不過我追完po睇到佢有講 90日內
咁又係,我都覺得「即是點」,不過,佢可能都估唔到二個月後會點..才寫到有D模棱兩可, 我就勇住直前,見步行步。
我都係咁填,唔知問我拎多次做咩
住地証明upload左1份定3份?
要唔要俾埋學歴証明?
洗唔洗話埋佢知去到英國想住邊? 英國想住邊要點証明?
佢先知啦。 咁都好,應該可以只欠這個,離成功只一步,俾佢囉。加油!
我只upload 了bank statement . 英國住址,好老實填了。未有,remarked “reserved AirBnB temporarily and will either rent or buy a place ASAP “ . In VFS, uploaded Airbnb reservation email
我只是比較好彩一點,今次.....你都一定快加啦,加油!
承你貴言
借位問下,填打算係英國住邊果度你有冇俾証明?

煩緊要唔要訂airbnb當証明先
借位答你,我個case只係求其比左book 酒店個email都過到。

個人感覺今次真係史無前例咁鬆手,你正正常常交齊基本資料都一定批你,我果陣仲覺得自己交漏supporting, 護照果d只係scan左資料頁,內頁漏左🤣🤣。

利申:我的體驗不代表你
ee, 咁岩既,我都諗緊要唔要成本scan哂
Me 2
乜料
巴打一路順風
感謝巴打意見
一家4口Financial proof show左幾錢?
有財務自由又真係少好多擔心嘅
God bless
之前聽晴朗陳志雲講,2月會出個apps,到時用apps 報,之後唔使趕住走,無設期限。
唔知是咪真
Income half, expense more than half
多過要求的。 英鎊有大約三十萬鎊。
未必。 不過,省點用,不浪費,定下來,多有多洗,少有少洗,最重要是自己選擇,知道甚麼最重要。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞