BNO visa approved - 有問題,盡答,希望幫到人

831 回覆
190 Like 9 Dislike
Ching.., this is 101 question ...I think if you are seriously considering to come to the UK, do study the UK Home Office website , check out the details...
其實問on9 問題既人,建議佢地要有心理準備回流香港,最基本問題都唔識/唔想自己搵答案,去到英國會好艱難
Ching, I want to come to the UK in the easiest and cheapest way. Help me.
類似咁樣

求其search 下都有答案既on9 問題洗撚盡答
人地客氣講盡答,你真係唔撚知醜on9 問題都問得出,你睇下樓上問mpf 等等有意義問題,樓主真係好有耐性盡答,你望下自己條on9 問題有冇人答?
勸你做人咪撚咁依賴,去到英國要有自理能力先生存到,唔似係香港有工人姐姐餵你食飯,去到鋪頭有咩唔滿意對住職員鳩叫就有人服侍你,英國人就算收左人工都唔會對你百般遷就,屌你老母做伸手黨咁撚大聲鳩叫好撚醜
如果答你啲on9 問題唔係幫你,係害撚死你,移民走難係好大件事,咁都有伸手黨真係服撚左你啲仆街
但護照上好似冇顯示去台灣既資料,月份我自己記得,但準確到日子真係搵影過既相都搵唔到
我都有報幾時去TW, 
不過申請果時都冇UPLOAD去TW資料,因為冇
但都成功申請到 (單人申請,用網+APP)
屌你老母gov.uk 咪寫撚左,柒撚夠未
不斷話俾人聽你弱鳩智係咪好馨香
發晦氣到visa deadline 係幾耐? 有冇限幾時走?

真心問得呢兩個問題既人不如留番係香港,呢兩個問題已經俾人問過好多次,各大group都搵到呢d答案,根本求各google都彈一大堆page講
我講緊6年前
入境不用睇TB,TB only for applying visa .
師兄,小弟不才,我估我出盡奶力也幫不到你去英國。 或你不是認真考慮去。

下面個website,應該幫到你。睇完你可能知點解被人x 。

https://www.gov.uk/british-national-overseas-bno-visa
Agree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞