BNO visa approved - 有問題,盡答,希望幫到人

831 回覆
190 Like 9 Dislike
一家四口,31/1 上網申請,1/2, 2/2 分開2⃣️日去北角交Biometric . 今日早上收到 四個 emails
點解唔走左先開PO
有冇俾埋NI number你?
這是陽光下,進行的事, 佢要攪,機場也可以。 自己先不自制恐懼。
未有
扲番本passport未?係限1個月定3個月內出發?
三個月內出發
我同你一樣都係1號去左搞 但我呢家都冇email 你passport扲左未?
去邊???
多謝。開這個post , 是知道不少人 埴form 有問題,其實我交了之後也不知有冇錯,所以得了之復,分享下
巴打幾歲 ?
做開D咩?
諗住住邊?
第時有咩打算 ?
賣晒香港D野未?
每個人、家庭考慮不同,一年都講不完,幫不到大家。

所以,只分享申請過程
未拎返,不急,這兩星期去吧。
一路順風,唔好唔記得

you are HongKonger

所以,只分享申請過程

所以,只分享申請過程
支持
Yes . 雖然沒有走在前線,仍然希望幫到大家香港人
巴打想問financial support 果度你比左咩資料佢?因為我筆錢近一個月先放入去,唔知咁樣有冇問題
Thanks
我把我和老婆的聯名戶口月結單upload 做support . 月結單有過去一個月的transaction . 但戶口一直有多過足夠的資金。

唔知佢睇唔睇幾時入數,穩陣啲,可以用下一、兩個月的月結單,咁就冇入錢時間的記錄
冇bno準備去大灣區奶共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞