強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
你班道德撚令我諗起岳不群

頂你
只係唔強姦都叫道德撚
岳不群唔想做五嶽盟主?平時就扮無野扮正人君子 有起事上黎正一禽獸
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊
根本係男人都想屌靚女 你班契弟係度吹水話咩唔係全部男人?衣d係本能黎架,如果你班契弟真係咁好死啊 日本啲AV就唔會越出越變態,越出越重口味啦 屌你

請google 訴諸自然

up乜柒啊

訴諸自然(英語:appeal to nature;拉丁語:argumentum ad naturam)是一種非形式謬誤,為自然主義謬誤。係主張某個現象很自然,因而是可取的;或主張某個現象不自然,因而是不可取的。這種論點類似於訴諸傳統或訴諸群眾

你可以分享下點解考慮做都係禽獸

反正人性vs天性係一個深層次問題 17歲既我唔可能會岩
岳不群唔想做五嶽盟主?平時就扮無野扮正人君子 有起事上黎正一禽獸
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

ching 係咪受過咩刺激?
ID 同 super ego?
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

青山醫院班病人重正常過佢
其實有冇人講到咩係人性 咩係天性

頂你
只係唔強姦都叫道德撚

咁俾你女神除曬衫係你面前係咁講姣你唔起啊
你屌唔屌啊
小心啲啊 依到做道德撚嘅標準好低架

天性指最基本生物邏輯層

人性指會有高階思維,仁義禮智信呢D道德價值觀
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

咁想冇道德咪移民去非洲部落囉
覺得人類社會唔啊岩你咪去做狗囉
人性即枷鎖
鎖住的是天性
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

重你老母

頂你
只係唔強姦都叫道德撚

你屌唔屌啊

講緊強姦又拉去第二到 假設性場景有咩說服力呀小朋友

頂你
只係唔強姦都叫道德撚

你屌唔屌啊

咁關強姦咩事呀弱智仔
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

咁想冇道德咪移民去非洲部落囉
覺得人類社會唔啊岩你咪去做狗囉

你老母俾狗屌啊 道德撚 繼續扮野啦
有得屌你咪狗衝
根本係男人都想屌靚女 你班契弟係度吹水話咩唔係全部男人?衣d係本能黎架,如果你班契弟真係咁好死啊 日本啲AV就唔會越出越變態,越出越重口味啦 屌你

請google 訴諸自然

up乜柒啊

訴諸自然(英語:appeal to nature;拉丁語:argumentum ad naturam)是一種非形式謬誤,為自然主義謬誤。係主張某個現象很自然,因而是可取的;或主張某個現象不自然,因而是不可取的。這種論點類似於訴諸傳統或訴諸群眾

你可以分享下點解考慮做都係禽獸

反正人性vs天性係一個深層次問題 17歲既我唔可能會岩

前題係要proof 強姦係只有禽獸先會做既行為
呢個都算係價值觀問題
on9關人定禽乜春事 純粹係話冇左法律相信會有好多強姦事件發生
冇左法律除左冇規範之外亦都少左一種所謂是非嘅定義
強姦如果唔犯法 雖然道德上依然係錯 但唔需要負法律責任嘅話 一定大把人會咁做 正如鬧人都會傷害人地嘅心靈 但冇犯法 所以大聲屌人老母都得 係一個強姦唔犯法嘅社會 強姦可能會變成現今社會鬧人咁普遍都未定

講到底 唔排除係強姦唔犯法嘅社會下真係有因為顧及女仔心靈/道德而唔做呢樣嘢嘅人存在 但又會有幾多?

利申 俾左正評

頂你
只係唔強姦都叫道德撚

你屌唔屌啊

唔屌,因為有老婆同女
成班智障道德撚 係度扮聖人君子
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

重你老母

有咩野問題?
所以話小朋友真係唔好上連登 比班痴線佬污染思想

頂你
只係唔強姦都叫道德撚

你屌唔屌啊

你個例子關強姦咩事?
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

重你老母

有咩野問題?

5p

天性指最基本生物邏輯層

人性指會有高階思維,仁義禮智信呢D道德價值觀

咁一個人的人性一定係被教導而獲得
即係人天生係冇人性
你認唔認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞