強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
其實我覺得唔洗討論人禽之辯、人性、天性、康德、道德、法律、對錯、殺人、搶錢呢啲都可以有答案,好簡單。

如果你唔想自己 阿媽、女友、老婆、個女 被人強姦,咁你咪唔好去強姦人囉。

生活上好多野都係咁架喎,簡單至掉唔掉垃圾落地就已經係啦。唔通樣樣野都要推論一輪先有答案既?

不如開Post討論掉垃圾落地係道唔道德、應唔應該、法律上係點、有咩策略、唔同情況下有咩唔同決定啦,好似都有值得討論喎

太天真
咩叫如果唔犯法?

如果唔犯法我第一個屌你老母啦
快d叫聲老豆先啦on9仔

你自己咪答左自己
如果強姦唔合法你咪第一個想屌樓主老母囉
樓主前提係話唔犯法呀嘛

好似未滿16就做愛、係香港食大麻咁,做左就會犯法
。係因為唔知邊個,邊個國家,提出呢啲係唔合法喎,又有好多好多人讚成喎,所以就犯法啦

社會話比我地聽呢啲野係犯法。你想唔想做無問題,但你做就係犯法。

社會上同意先叫唔犯法。唔犯法做乜都得架啦?

應該話,無人有「強姦」呢個概念,只有「交配」。

好啦,我又想問,點解樓主要問呢啲野? 你講到明唔犯法,其實你到底想問乜?
樓主應該係fb發表偉論
一定好多人支持

連登道德撚想吹雞搵fb d道德撚?

對自己咁冇信心
咩叫如果唔犯法?

你自己咪答左自己
如果強姦唔合法你咪第一個想屌樓主老母囉

其實我覺得唔洗討論人禽之辯、人性、天性、康德、道德、法律、對錯、殺人、搶錢呢啲都可以有答案,好簡單。

如果你唔想自己 阿媽、女友、老婆、個女 被人強姦,咁你咪唔好去強姦人囉。

生活上好多野都係咁架喎,簡單至掉唔掉垃圾落地就已經係啦。唔通樣樣野都要推論一輪先有答案既?

不如開Post討論掉垃圾落地係道唔道德、應唔應該、法律上係點、有咩策略、唔同情況下有咩唔同決定啦,好似都有值得討論喎

太天真

太天真

太天真

無錯
人係自私架
唔一定
我就唔鍾意見到任何人痛苦難過
我鍾意同個女仔開開心心咁做
就算黑口黑面都咪攪我
樓主用成蟲句金句扭一扭出個膠post o者, 有冇咁多道德撚呀?
我同意呢個世界有唔少男人內心住緊一隻野獸..

只要放開條鎖鏈就會立即破殼而出...

好似之前有研究過大約係六成到七成咁上下...

多係多...

但唔代表"全世界"既男人都會係咁...

不過問心...

若然真係有強姦無罪既一日...

我都唔敢保證自己會唔會係一隻野獸...

鳩硬無理性都話

如果有呢一日,d女會做晒財產,比有權有勢既人搶走晒

係架..

所以就算有咁既一日..

都唔係個個有咁既機會...

如果無法律道德,
即係馬嬲個社會,雄性有分級數,
高級既成班女住屌,呢條女插兩野,o個條女又插兩野都得,低級既想行近少少都比人打返落地。

所以就算出發點唔同,原因唔同,對樓主黎講個結果都係一樣,
無 女 屌
樓主用成蟲句金句扭一扭出個膠post o者, 有冇咁多道德撚呀?

就咁睇人數我覺得動物既比例都唔少...

係呢班人面前有同理心就係偽善道德撚架啦
咩叫如果唔犯法?

你自己咪答左自己
如果強姦唔法你咪第一個想屌樓主老母囉
on9關人定禽乜春事 純粹係話冇左法律相信會有好多強姦事件發生
冇左法律除左冇規範之外亦都少左一種所謂是非嘅定義
強姦如果唔犯法 雖然道德上依然係錯 但唔需要負法律責任嘅話 一定大把人會咁做 正如鬧人都會傷害人地嘅心靈 但冇犯法 所以大聲屌人老母都得 係一個強姦唔犯法嘅社會 強姦可能會變成現今社會鬧人咁普遍都未定

講到底 唔排除係強姦唔犯法嘅社會下真係有因為顧及女仔心靈/道德而唔做呢樣嘢嘅人存在 但又會有幾多?

利申 俾左正評

我同意 你睇下依到大把依啲人

道德呢一樣野,你諗小左就係環境會令道德改變。
古時未結婚,摸下手仔已經要浸豬籠
而家婚前處女已經俾MK笑。

多係多...

不過問心...

鳩硬無理性都話

係架..

所以就算有咁既一日..

如果無法律道德,
高級既成班女住屌,呢條女插兩野,o個條女又插兩野都得,低級既想行近少少都比人打返落地。

無 女 屌

呢個後話啦
唔係討論焦點
得樓主老豆肯強姦樓主老母 最後生左樓主出黎

我中意一個女仔係想去愛錫佢去保護佢 如果連基本尊重都冇我唔配擁有佢

你真係當自己係食物鏈最高層?憑咩將其他人壓係自己既底下 樓主你呢d實係肥柒矮毒由細到大冇女望過你一眼先會有d咁既諗法

多係多...

不過問心...

鳩硬無理性都話

係架..

所以就算有咁既一日..

如果無法律道德,

無 女 屌

係 , 呢套就係叢林法則...
咁如果唔犯法 實大把人周
咩叫如果唔犯法?

早洩點屌我老母呀
on9關人定禽乜春事 純粹係話冇左法律相信會有好多強姦事件發生
強姦如果唔犯法 雖然道德上依然係錯 但唔需要負法律責任嘅話 一定大把人會咁做 正如鬧人都會傷害人地嘅心靈 但冇犯法 所以大聲屌人老母都得 係一個強姦唔犯法嘅社會 強姦可能會變成現今社會鬧人咁普遍都未定

講到底 唔排除係強姦唔犯法嘅社會下真係有因為顧及女仔心靈/道德而唔做呢樣嘢嘅人存在 但又會有幾多?

利申 俾左正評

浸豬籠,又稱沉塘[1],是古代中國社會一種私刑懲罰,於明清時代開始流行,主要為處罰犯了通姦的人。[

太天真

太天真

如果人人都有高尚個人道德情操,就唔會連小小地鐵關愛座都搞到滿城風雨啦。 唔想人咁就唔好咁。。。天真

利申 俾左正評

agger
冇左法律後
笑你未屌過閪
sad but true
自己想做就拉哂全世界男人落水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞