強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
唔講法律
淨係講愛,你如果愛你老婆,淨係同佢一個人搞有咩問題?
唔係建基於你係咪男人,係咪有得食唔食,係咪唔會扯
係你唔想去傷害你愛既人,對愛情忠貞
都已經有足夠理由令你唔去同第2個女人搞野,莫講話強姦啦
樓主食屎啦

如果你呢世人只同過1個人扑野.
我認我係食屎狗
如果唔係你仆街啦.

有幾難

家英哥有冇叫過雞?

呢個問題唔係應該問佢自己咩?
唔講法律
淨係講愛,你如果愛你老婆,淨係同佢一個人搞有咩問題?
唔係建基於你係咪男人,係咪有得食唔食,係咪唔會扯
係你唔想去傷害你愛既人,對愛情忠貞
都已經有足夠理由令你唔去同第2個女人搞野,莫講話強姦啦
樓主食屎啦

如果你呢世人只同過1個人扑野.
我認我係食屎狗
如果唔係你仆街啦.

有幾難

家英哥有冇叫過雞?

無啊

如果殺人唔犯法,樓豬應該都打唔到呢篇廢文出黎
你可以咁理解嘅 不過係社會價值觀同道德規範底下係唔容許
有人先有社會先 ?
如果殺人唔犯法,樓豬應該都打唔到呢篇廢文出黎

我都好認同.
我唔會扮晒高等動物咁答你, 人係受過高等教育, 有道德觀, 論理觀, 如果世界冇左法例, 好似馬克思話齋, 人受過教育會自我約束, 絕對唔會做D 對於社會及其他人唔公平既事. 你假設殺人唔犯法我就死Q左, 你係侮辱咁人類文明, 你既思想其實同動物冇唔同
呢D 道德L說話我夠識講啦.
你想就做
咁你殺人都大條道理啦
諗起 國定殺戮日
想同靚女扑嘢,同想強姦係兩回事。
對方唔 enjoy 或者喊晒口, 有乜嘢 mood?
不過缺乏同理心嘅人可能理解唔到㗎啦。

對方喊晒口既話
會覺得好正
明明講到明
如果唔犯法就...
成班就係咁攞翻法律出黎講
你地扮咩啫 呢邊hi完樓主
跟手就上網打飛機
明明就內心想要 都唔知你地扮乜
你地邊個咁出黎講
成世仔就算打飛機都無J過任何一條女既
我即刻認錯

Agger
就算我見到靚女
想同佢做愛
係你情我願個種交流
唔係真係個個人都好似樓主你咁好強姦呢味
想做 =/= 可以做。如果你真係咁覺得嘅話。
咁好可惜,只可以表達你仲停留係動物、畜生嘅水平
明明講到明
如果唔犯法就...
成班就係咁攞翻法律出黎講
你地扮咩啫 呢邊hi完樓主
跟手就上網打飛機
明明就內心想要 都唔知你地扮乜
你地邊個出黎講
成世仔就算打飛機都無J過任何一條女既
我即刻認錯
有無讀過書?

人禽之辨唔識?

證明樓主智慧唔係人既水平, 思想只係動物既層面

連登簡直係香港人道德典範, 道德標準聖母峰咁撚高,
連登好o野!! 連登萬歲!!

唔知佢地講粗口會唔會打冷震
令我諗起套強女女女合法化既片
樓主你自己想強姦人 就覺得全世界男人同你一樣
想做 =/= 可以做。如果你真係咁覺得嘅話。
咁好可惜,只可以表達你仲停留係動物、畜生嘅水平

有時有d野唔到果個關頭係唔會知
呢家大家係一個有法律既平台到講野先可以咁老定
當你到左唔傷害人就會被人傷害既時候 就極有可能改變你呢家既思維
好多印度佬 連登幾時改名強姦論壇

不過睇死你班毒撚都係講就兇狠

對方喊晒口既話
會覺得好正

D 仆街咪又係迫條女幫自己含, 迫條女口爆, 迫條女顏射.狗仔式時咪又係晌道打條女個PAT PAT.
好啦,扑野時呃條女話會一生一世, 屌完人啦, 爽完啦, 過癮完啦就分手, 搵過第2條女.
講下如果唔犯法就個個道德L上腦. 但就現實做埋D 仆街野.
樓主你自己想強姦人 就覺得全世界男人同你一樣

想同做係2樣野.
( Show Blocked User - 藍海戰神 )
如果殺人係唔犯法
你一早死撚左啦

最好佢老婆大肚仲要比人姦埋最撚正
我諗樓主連強姦同做愛呢兩樣野都識分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞