強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
就算冇左法律樓豬都係食物鏈最底層
如果強姦唔犯法。
根本就冇一個男人唔去強姦靚女

岩,係男人既本性
但如果冇法律,你做野都唔會有糧岀,比啖飯你食都已經偷笑。
而靚女都係留反比位高權重者攪
而你可以搵到正常樣既,甚至係任何女人係結婚前結婚後都會持續比成千上萬既男人任姦。
所以亦唔存在你個女會俾人姦,因為你根本唔知邊個會係你個女。
而且如果你姦錯人地有錢佬條女,當然唔洗坐監,因為你會比人剪賓周酷刑玩死。
而且任何紀律部隊同黑社會只要有支槍就算叫你即克含撚你都要做。
所以法律已經係保障你依啲廢物
所以憑乜嘢你想姦就可以姦而唔洗付岀代價?

利申:得閑純粹倍你條小學雞ff
痴撚線
點都諗唔到會強逼對方做唔願意做既野
班毒撚思維真係好撚恐怖
on9關人定禽乜春事 純粹係話冇左法律相信會有好多強姦事件發生
冇左法律除左冇規範之外亦都少左一種所謂是非嘅定義
強姦如果唔犯法 雖然道德上依然係錯 但唔需要負法律責任嘅話 一定大把人會咁做 正如鬧人都會傷害人地嘅心靈 但冇犯法 所以大聲屌人老母都得 係一個強姦唔犯法嘅社會 強姦可能會變成現今社會鬧人咁普遍都未定

講到底 唔排除係強姦唔犯法嘅社會下真係有因為顧及女仔心靈/道德而唔做呢樣嘢嘅人存在 但又會有幾多?

利申 俾左正評

我同意 你睇下依到大把依啲人

道德呢一樣野,你諗小左就係環境會令道德改變。
古時未結婚,摸下手仔已經要浸豬籠
而家婚前處女已經俾MK笑。

浸豬籠,又稱沉塘[1],是古代中國社會一種私刑懲罰,於明清時代開始流行,主要為處罰犯了通姦的人。[

唔好怪佢,可能佢覺得摸下手仔已經會有BB,都係香港性教育不足嘅錯

嗯 , 可想而知樓主既知識都非常之貧乏....

ok. 我呢part錯左
咁以前婚前性行為要浸豬籠。
而家婚前性行為不知幾正常。ok?

唔好再on9..

自己google下乜撚野叫通姦...

就係google 完答你
你唔好齋睇google 第1條link啦
on9關人定禽乜春事 純粹係話冇左法律相信會有好多強姦事件發生
冇左法律除左冇規範之外亦都少左一種所謂是非嘅定義
強姦如果唔犯法 雖然道德上依然係錯 但唔需要負法律責任嘅話 一定大把人會咁做 正如鬧人都會傷害人地嘅心靈 但冇犯法 所以大聲屌人老母都得 係一個強姦唔犯法嘅社會 強姦可能會變成現今社會鬧人咁普遍都未定

講到底 唔排除係強姦唔犯法嘅社會下真係有因為顧及女仔心靈/道德而唔做呢樣嘢嘅人存在 但又會有幾多?

利申 俾左正評

我同意 你睇下依到大把依啲人

道德呢一樣野,你諗小左就係環境會令道德改變。
古時未結婚,摸下手仔已經要浸豬籠
而家婚前處女已經俾MK笑。

浸豬籠,又稱沉塘[1],是古代中國社會一種私刑懲罰,於明清時代開始流行,主要為處罰犯了通姦的人。[

唔好怪佢,可能佢覺得摸下手仔已經會有BB,都係香港性教育不足嘅錯

嗯 , 可想而知樓主既知識都非常之貧乏....

ok. 我呢part錯左
咁以前婚前性行為要浸豬籠。
而家婚前性行為不知幾正常。ok?

唔好再on9..

自己google下乜撚野叫通姦...

就係google 完答你
你唔好齋睇google 第1條link啦

其實古時真係唔太反對婚前性行為...

因為最大果個----皇帝就經常搞婚前性行為...
處於生物邏輯層既狗係永遠無法理解價值層既人

強姦完人都可以有內疚自責不安嘅情緒 其實有呢種反省反思已經係價值層 所以冇法律之下去強姦人嘅人都未必係你所謂嘅生物層邏輯 而認同冇法律之下會多左好多強姦事件發生嘅人更加同你嘅陳述無關
痴撚線
點都諗唔到會強逼對方做唔願意做既野
班毒撚思維真係好撚恐怖

睇到打冷震 (我指睇到你呢句)
不如連登仔讀多啲書睇下social contract先發表偉論
樓主應該開係學術台
其實冇法律既時候錢有咩用
如果強姦合法化,唔知啲口德撚同道德撚會唔會做呢
人同獸嘅分別就差在良知
認同個啲都幾肯定係社會上最垃圾個堆

溝唔撚到女就想強姦
屌你老母日日食到女洗撚諗強姦咩

一於學日和咁講
你地咪撚生仔啦
等到你地死左就由呢啲垃圾基因消失啦
你地都係垃圾黎架啦

你邏輯有問題
根本樓主無呢個前設

設你老母咩設
假設殺人唔犯法
假設偷野唔犯法
嘩屌你老母好有大智慧呀
跳脫思維 邏輯思考

冇諗住駁垃圾樓主喎
亦都冇打算理性討論

純粹屌柒你班鼓吹強姦既垃圾
需要理由?

首先我唔會走去強姦人..

因為太容易暴露自己...

所以我會將可以殺既男人都殺左先...
如果強姦唔犯法。
根本就冇一個男人唔去強姦靚女

岩,係男人既本性
但如果冇法律,你做野都唔會有糧岀,比啖飯你食都已經偷笑。
而靚女都係留反比位高權重者攪
而你可以搵到正常樣既,甚至係任何女人係結婚前結婚後都會持續比成千上萬既男人任姦。
所以亦唔存在你個女會俾人姦,因為你根本唔知邊個會係你個女。
而且如果你姦錯人地有錢佬條女,當然唔洗坐監,因為你會比人剪賓周酷刑玩死。
而且任何紀律部隊同黑社會只要有支槍就算叫你即克含撚你都要做。
所以法律已經係保障你依啲廢物
所以憑乜嘢你想姦就可以姦而唔洗付岀代價?

利申:得閑純粹倍你條小學雞ff

法律既處分已經係對強姦犯過份仁慈既處罰

殺人無話合法喎

殺人無話合法喎

on9..

溝唔撚到女就想強姦

一於學日和咁講
你地咪撚生仔啦
你地都係垃圾黎架啦

你邏輯有問題
根本樓主無呢個前設

因為你 根本證明唔到有女朋友既男人唔會去老蛋人

唔好衝出黎比人笑啦

證明?
我證你老母閪明

你去非洲部落姦幾條友睇下你有冇全屍返黎先啦
證明比我睇個度係咪個個都強姦?
冇後果?

冇法律你依然係垃圾啦講邏輯
唔同意

殺人無話合法喎

溝唔撚到女就想強姦

一於學日和咁講
你地咪撚生仔啦
你地都係垃圾黎架啦

你邏輯有問題
根本樓主無呢個前設

設你老母咩設
假設殺人唔犯法
假設偷野唔犯法
嘩屌你老母好有大智慧呀
跳脫思維 邏輯思考

冇諗住駁垃圾樓主喎
亦都冇打算理性討論

純粹屌柒你班鼓吹強姦既垃圾
需要理由?

邊到有人鼓吹強姦

殺人無話合法喎

傻Q左。。。

殺人無話合法喎

到時咪又係有錢人保護靚女
留返d豬扒比你姦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞