強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
文明同法律只係影響左事後其他人既直覺判斷同行為.如果無法律,強姦者會俾其他人當場虐殺.呢個行為先係動物天性.

所以佢地set個rule只係可以強姦而唔可以殺人...

咁點解唔索性set做所有女人都係肉便器?
仲方便啦
On9真係冇極限

冇後果 叫咩強姦?
殺你又唔得
又唔洗法律制裁

因為呢期興講強姦嘛......

將就下 , 可憐之人必有其可憐之處...

係 事實係咁
文明同法律只係影響左事後其他人既直覺判斷同行為.如果無法律,強姦者會俾其他人當場虐殺.呢個行為先係動物天性.

毒撚們會唔會唔夠d女大力

呢個可能性非常大..

其實唔好話男人..

就算係女人 , 係危機底下都有可能會出現異變...

變得大力 , 兇悍 , 冷血...
好想樓主可以親眼睇住自己老婆/女朋友/個女 比人排隊輪大米
真係諗起都興奮

btw 呢件事應該唔會發生
因為樓主條死毒撚無可能溝到女結到婚
就算有都係暗瘡肥婆
無人會姦所以好安全
認同樓豬 8成男人思想上有 但無做到姐講真 因為有法律
但呢個世界唔存在法律 相信姦撚到仆街

仲方便啦
On9真係冇極限

冇後果 叫咩強姦?
殺你又唔得
又唔洗法律制裁

係 事實係咁

不過呢壇野真係唔可以一支足打一船人...

係果班會無視道德既野獸裡面..

其實仲有10%既係社會裡面既正常人..

同埋10%生活係社會上層既人....

nono...

係打撚到仆街先...

剩低既贏家先有得姦...

仲方便啦
On9真係冇極限

冇後果 叫咩強姦?
殺你又唔得
又唔洗法律制裁

係 事實係咁

放心 我從來無
我從來無立論針對任何人

純粹想個比率結果 反省下自己

nono...

係打撚到仆街先...

禮讓 你姦完到我
D靚女比有錢人/高大靚仔屌就得,窮矮柒毒就成世無得屌,根本唔公平!

仲方便啦
On9真係冇極限

冇後果 叫咩強姦?
殺你又唔得
又唔洗法律制裁

係 事實係咁

放心 我從來無
我從來無立論針對任何人

純粹想個比率結果 反省下自己

講反省又真係有點兒言重啦...

其實人無完人...

每個人都會有缺憾...

我都唔敢保證自己係無左道德束縛之後會唔會變成一隻野獸...

但係我估多數都會...

nono...

係打撚到仆街先...

禮讓 你姦完到我

你願意係我d精上面再跟住插 ?
D靚女比有錢人/高大靚仔屌就得,窮矮柒毒就成世無得屌,根本唔公平!

係咁架啦...

暗瘡之扒都係度叫緊差唔多既野...

靚女有得上小鮮肉...

醜女同肥妹就無....

nono...

係打撚到仆街先...

禮讓 你姦完到我

用水沖一沖先
在自然狀態下,每個人都需要世界上的每樣東西,也有拿取每樣東西的權力。但世界上的東西都是不足的,所以就有持續的,基於權力的「所有人對所有人的戰爭」。人生在自然狀態下是「孤獨、貧窮、齷齪、粗暴又短命」
不過又可能咁睇,如果冇左強姦係罪行呢條法條,長久冇左強姦呢個Concept 變左只有性交呢樣野,咁又另一回事。

高登個human原來改左名係度
大家認住呢條友,佢高登個名叫囂民

Hu你阿媽咩hu你個撚樣

係咁架啦...

靚女有得上小鮮肉...

醜女同肥妹就無....

被欺壓既一群終有一日要攞番應得既野

nono...

係打撚到仆街先...

禮讓 你姦完到我

用水沖一沖先

即係我覺得呢個唔係成個結構既問題..

係意識形態既問題.............

係咁架啦...

靚女有得上小鮮肉...

醜女同肥妹就無....

被欺壓既一群終有一日要攞番應得既野

係歷史上都經常出現呢d完全失去道德束縛既時候....

但係近代就少左好多啦...

其實你而家都有機會...

"中東"必定係你第一既選擇...
唔係個個人都同你一樣係飾
唔係個個人都同你一樣係禽獸
唔係個個係slave of desire
呢個post有幾個人根本係隱性變態
遲早發出黎

而家仲要上黎搵人認同
證明自己唔係唯一

香港算係比較好...

有某d範圍上面既野 , 係外國係非常西利...

d人係一group一group咁計...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞