強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
如果係無道德同法律,
樓主一早做左奴隸,
連飯都無得食,睇住有權有力既人屌100條女屎眼,樓主就連波仔都無得搾
原來人真係咁鬼假。
上網都可以假到咁。

想強姦人同想同人扑野係兩回事黎 你係咪戇鳩唔識分?大部分男性係有性慾 但唔係強姦人既慾望,你連咁都唔識分 你返去讀多幾年書先上網

你好似係我朋友.口吻一樣.
佢話佢從來唔係晌街昅靚女, 只會昅自己係靚女既女朋友.
佢話晌街昅靚女好變態好痴線, 但如果昅自己個靚女女朋友就好正常.
佢話睇4仔好變態,睇住1個唔愛既人同第2個做愛好痴線. 做愛緊係要同自己愛既人做啦, 唔明點解睇1個唔愛既人做愛D 人會咁開心.
又話佢從來冇婚前性行為, 話而家D 人太冇道德, 真係愛1個女仔, 你係愛佢點解唔可以為左佢等到結左婚先同佢做愛.到時唔洗驚俾雙方家長知道,就冇犯罪感.
呢個真係一個好男人, 我覺得佢女朋友真係一定會好幸福

屌...................最後見到佢上左去建興大廈

學術研究者
咁女人反抗剪你JJ係咪都無問題先

睇標題
你會打j都係因為咁

唔同
不過唔深究啦 樓主問錯問題
禽獸嚟講係
又開始有人引戰
所有男人都想做就代表啱

唔通你班道德撚講就係啱?
無錯男人係街見到靚女想診佢係人嘅本性,所以先有社會文化會令你唔會敢做
人有良知

你問下李嘉誠有無良知啊
想同靚女扑嘢,同想強姦係兩回事。
對方唔 enjoy 或者喊晒口, 有乜嘢 mood?
不過缺乏同理心嘅人可能理解唔到㗎啦。

對方喊晒口既話
會覺得好正

D 仆街咪又係迫條女幫自己含, 迫條女口爆, 迫條女顏射.狗仔式時咪又係晌道打條女個PAT PAT.
好啦,扑野時呃條女話會一生一世, 屌完人啦, 爽完啦, 過癮完啦就分手, 搵過第2條女.
講下如果唔犯法就個個道德L上腦. 但就現實做埋D 仆街野.

笑咗, 狗仔式打 Pat Pat 都係仆街嘢. 仲要笑人毛都未出齊.

一開始講全世界男人都想強姦, 依家又變咗某部份男人先會做嘅仆街嘢.
其實
人有良知

你問下李嘉誠有無良知啊

人有良知,但唔係無時無刻
你面前有條靚女除哂衫比你屌咪狗衝
問題而家人類已經建立左文明社會
呢種行為你要番原始森林做野人先得

人類之所以自稱人
因為佢擁有進一步既思考層

佢會思考,所以叫人

但最後假設強姦左人,唔係因為佢唔係'人',係因為天性>人性

呢度D高地撚亂咁話,女女女左人就唔係人,係禽獸,邏輯根本唔係咁
有無讀過書?

人禽之辨唔識?

證明樓主智慧唔係人既水平, 思想只係動物既層面

人禽之辯?講個位咪都係垃圾 根本無君主肯認同佢嘅施政理念
有無讀過書?

人禽之辨唔識?

你點睇 right and justice 入面主張要幫助弱勢?

人類之所以自稱人

佢會思考,所以叫人

呢度D高地撚亂咁話,女女女左人就唔係人,係禽獸,邏輯根本唔係咁

岩阿,唔好拎住依一刻有既道德光環去屌人啦
道德撚
其實啱,可惜現代有法律
其實

其實只不過係講事實 又冇話強姦呢個行為係啱 唔明點解咁多人出嚟屌
有無讀過書?

人禽之辨唔識?

照你咁講 好多歷史名人都係垃圾
有無讀過書?

人禽之辨唔識?

你點睇 right and justice 入面主張要幫助弱勢?

睇你老母

人類之所以自稱人

佢會思考,所以叫人

岩阿,唔好拎住依一刻有既道德光環去屌人啦
道德撚

紅字有冇更多論述?
其實

其實只不過係講事實 又冇話強姦呢個行為係啱 唔明點解咁多人出嚟屌

鳩硬無理性
其實

垃圾香港人企係崇高既道德高地
香港人出名假,偽善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞