強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
令我諗起套強女女女合法化既片

成人台一POST 出黎. 加速仲快過火箭.
幾時都話蝗國人=印度人=香港人
你睇下上邊幾多巴打認同

點同
想做同真係去真差好遠wo
印度係做左犯法都照做
好多道德撚呀
心諗樓主講緊原始性慾
啲人就講宜家既倫理道德價值觀
鳩唔搭八
原來人真係咁鬼假。
上網都可以假到咁。

想強姦人同想同人扑野係兩回事黎 你係咪戇鳩唔識分?大部分男性係有性慾 但唔係強姦人既慾望,你連咁都唔識分 你返去讀多幾年書先上網
好多道德撚呀
心諗樓主講緊原始性慾
鳩唔搭八

想強姦=原始性慾?
好多道德撚呀
心諗樓主講緊原始性慾
鳩唔搭八

因為好多小學雞.
睇下乜論點,論證,推論 就知係咩人.
應該毛都未出. 邊會有原始性慾
係呀 如果強姦唔犯法
啲gay佬會屌埋你啲男人屎眼
想做 =/= 可以做。如果你真係咁覺得嘅話。
咁好可惜,只可以表達你仲停留係動物、畜生嘅水平

絕對明白
想做=/=可以做=/=決定會做

樓主假設強姦合法:
男人有心魔下,會唔會做?

不過我信,佢呢句statment有唔岩:
強姦犯只做左部份男人想做既野
如果殺人唔犯法,樓豬應該都打唔到呢篇廢文出黎

我都好認同.
我唔會扮晒高等動物咁答你, 人係受過高等教育, 有道德觀, 論理觀, 如果世界冇左法例, 好似馬克思話齋, 人受過教育會自我約束, 絕對唔會做D 對於社會及其他人唔公平既事. 你假設殺人唔犯法我就死Q左, 你係侮辱咁人類文明, 你既思想其實同動物冇唔同
呢D 道德L說話我夠識講啦.

你打緊呢遍野 同你係前面發既完全矛盾 你講到你咁有道德觀念 你就唔會想強姦啦
所有男人都想做就代表啱

岩唔岩只係“文明”既意識形態
動物扑野有冇話岩唔岩?

屋企樓下d狗都係聞兩野隻狗女個西,覺得香就即刻騎上去屌
你睇下上邊幾多巴打認同

點同
印度係做左犯法都照做

早幾日先有個48歲港男做完
連登巴打重人人認同佢
為佢比ppgf屈感到不公

同印度佬有咩分別

班假膠得把口
你唔係覺得佢地夠膽做呀
揾印度人同鍵盤戰士比
原來人真係咁鬼假。
上網都可以假到咁。

想強姦人同想同人扑野係兩回事黎 你係咪戇鳩唔識分?大部分男性係有性慾 但唔係強姦人既慾望,你連咁都唔識分 你返去讀多幾年書先上網

係唔同 你岩
但如果強姦合法 唔再有強姦而帶來既犯罪成本

到時 人性大唔大得過天性

我對現今香港人有好高疑惑
你睇下上邊幾多巴打認同

點同
印度係做左犯法都照做

早幾日先有個48歲港男做完
連登巴打重人人認同佢
為佢比ppgf屈感到不公

同印度佬有咩分別

班假膠得把口
你唔係覺得佢地夠膽做呀
揾印度人同鍵盤戰士比

仲有係疑犯未審ga
咁女人反抗剪你JJ係咪都無問題先
如果無法律大部分連登仔應該死哂
無錢無權無力無腦

認真答
Google下咩係social contract
盧梭答左你

關social contract咩事
唔好亂鳩咁拋啲theory出黎啦
冇law and order同state of nature差無幾

笑死
d 連登仔真係好鐘意認屎認屁拋書包😂😂😂
原來人真係咁鬼假。
上網都可以假到咁。

你好似係我朋友.口吻一樣.
佢話佢從來唔係晌街昅靚女, 只會昅自己係靚女既女朋友.
佢話晌街昅靚女好變態好痴線, 但如果昅自己個靚女女朋友就好正常.
佢話睇4仔好變態,睇住1個唔愛既人同第2個做愛好痴線. 做愛緊係要同自己愛既人做啦, 唔明點解睇1個唔愛既人做愛D 人會咁開心.
又話佢從來冇婚前性行為, 話而家D 人太冇道德, 真係愛1個女仔, 你係愛佢點解唔可以為左佢等到結左婚先同佢做愛.到時唔洗驚俾雙方家長知道,就冇犯罪感.
呢個真係一個好男人, 我覺得佢女朋友真係一定會好幸福

屌...................最後見到佢上左去建興大廈
令我諗起套強女女女合法化既片

成人台一POST 出黎. 加速仲快過火箭.

有冇Lin?
原來人真係咁鬼假。
上網都可以假到咁。

係唔同 你岩
但如果強姦合法 唔再有強姦而帶來既犯罪成本

到時 人性大唔大得過天性

我對現今香港人有好高疑惑

算啦.
班道德L 受過多年既教育.
一定唔會做D 錯事.
原來人真係咁鬼假。
上網都可以假到咁。

佢話晌街昅靚女好變態好痴線, 但如果昅自己個靚女女朋友就好正常.
佢話睇4仔好變態,睇住1個唔愛既人同第2個做愛好痴線. 做愛緊係要同自己愛既人做啦, 唔明點解睇1個唔愛既人做愛D 人會咁開心.
又話佢從來冇婚前性行為, 話而家D 人太冇道德, 真係愛1個女仔, 你係愛佢點解唔可以為左佢等到結左婚先同佢做愛.到時唔洗驚俾雙方家長知道,就冇犯罪感.

屌...................最後見到佢上左去建興大廈

報左驚
你會打j都係因為咁
樓主應該咁問:
無左法例,人性是否大過天性?

否則,好多道德高地on9仔真黎牙刷刷
原來人真係咁鬼假。
上網都可以假到咁。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞