強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
無法律你地一早死撚晒啦 仲可以上黎9up
on9關人定禽乜春事 純粹係話冇左法律相信會有好多強姦事件發生
冇左法律除左冇規範之外亦都少左一種所謂是非嘅定義
強姦如果唔犯法 雖然道德上依然係錯 但唔需要負法律責任嘅話 一定大把人會咁做 正如鬧人都會傷害人地嘅心靈 但冇犯法 所以大聲屌人老母都得 係一個強姦唔犯法嘅社會 強姦可能會變成現今社會鬧人咁普遍都未定

講到底 唔排除係強姦唔犯法嘅社會下真係有因為顧及女仔心靈/道德而唔做呢樣嘢嘅人存在 但又會有幾多?

利申 俾左正評

我同意 你睇下依到大把依啲人

道德呢一樣野,你諗小左就係環境會令道德改變。
古時未結婚,摸下手仔已經要浸豬籠
而家婚前處女已經俾MK笑。

浸豬籠,又稱沉塘[1],是古代中國社會一種私刑懲罰,於明清時代開始流行,主要為處罰犯了通姦的人。[

唔好怪佢,可能佢覺得摸下手仔已經會有BB,都係香港性教育不足嘅錯
咁如果唔犯法 實大把人周

街搶劫
我想搶人 但我唔想被人搶
我想姦人 但我唔想被人姦
唔理你初始條件係點 成件事最終一定唔合法
咁我就唔明你家下講“如果唔犯法”的目的係咩囉
我同意呢個世界有唔少男人內心住緊一隻野獸..

只要放開條鎖鏈就會立即破殼而出...

好似之前有研究過大約係六成到七成咁上下...

多係多...

但唔代表"全世界"既男人都會係咁...

不過問心...

若然真係有強姦無罪既一日...

我都唔敢保證自己會唔會係一隻野獸...

鳩硬無理性都話

如果有呢一日,d女會做晒財產,比有權有勢既人搶走晒

係架..

所以就算有咁既一日..

都唔係個個有咁既機會...

如果無法律道德,
即係馬嬲個社會,雄性有分級數,
高級既成班女住屌,呢條女插兩野,o個條女又插兩野都得,低級既想行近少少都比人打返落地。

所以就算出發點唔同,原因唔同,對樓主黎講個結果都係一樣,
無 女 屌

更壞情況下樓主會畀大隻基佬雞姦畀中國大媽輪姦
認同個啲都幾肯定係社會上最垃圾個堆

溝唔撚到女就想強姦
屌你老母日日食到女洗撚諗強姦咩

一於學日和咁講
你地咪撚生仔啦
等到你地死左就由呢啲垃圾基因消失啦
你地都係垃圾黎架啦
on9關人定禽乜春事 純粹係話冇左法律相信會有好多強姦事件發生
強姦如果唔犯法 雖然道德上依然係錯 但唔需要負法律責任嘅話 一定大把人會咁做 正如鬧人都會傷害人地嘅心靈 但冇犯法 所以大聲屌人老母都得 係一個強姦唔犯法嘅社會 強姦可能會變成現今社會鬧人咁普遍都未定

講到底 唔排除係強姦唔犯法嘅社會下真係有因為顧及女仔心靈/道德而唔做呢樣嘢嘅人存在 但又會有幾多?

利申 俾左正評

浸豬籠,又稱沉塘[1],是古代中國社會一種私刑懲罰,於明清時代開始流行,主要為處罰犯了通姦的人。[

唔好怪佢,可能佢覺得摸下手仔已經會有BB,都係香港性教育不足嘅錯

嗯 , 可想而知樓主既知識都非常之貧乏....
法律

係保障有錢人屌靚女

係防止窮人強姦靚女

都唔一定....

窮人有無機會都係睇人.....

無話窮人無得屌,係無得老強

可以呀 , 點解唔可以 ?

老強其實真係無貧富之分...

你敢就得架啦...

咪就係
生存都有問題仲講性慾
好撚心啦

依啲垃圾係邊咩環境都生存唔到架啦
係現代社會又怨天怨地
條件唔夠人高就話要強姦

不如諗下自己係遠古時代憑咩生存到?

咪就係
生存都有問題仲講性慾
好撚心啦

係現代社會又怨天怨地
條件唔夠人高就話要強姦

睇小說睇得多..

阿豬阿狗穿越之後都稱皇稱霸...

利申 俾左正評

ok. 我呢part錯左
咁以前婚前性行為要浸豬籠。
而家婚前性行為不知幾正常。ok?

溝唔撚到女就想強姦

一於學日和咁講
你地咪撚生仔啦
你地都係垃圾黎架啦

你邏輯有問題
根本樓主無呢個前設

咪就係
生存都有問題仲講性慾
好撚心啦

係現代社會又怨天怨地
條件唔夠人高就話要強姦

睇小說睇得多..

唔迎合你班廢宅 社會垃圾口味點得
出眾既人係社會上有幾多?

青山醫院班病人重正常過佢

重你老母

有咩野問題?

5p

http://www.cantonese.asia/attachments/oncc/lessons/007.htm
注意:廣府話的「重」字,有多種音義。然而最常用,卻又常給人寫成別字的,則莫如「重係」、「重食,唔飽咩?」、「重衰多幾錢重」等等常用語中的「重」字。將「重」寫爲“仲”,出於香港娛記的手筆。不圖今日竟然通行到文化青年都依隨。

學好d中文先啦細路

https://wapbaike.baidu.com/item/%E4%BB%B2%E6%9C%89?adapt=1
連支那人都不如

https://zh-yue.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_talk:%E7%B2%B5%E8%AA%9E%E6%9C%AC%E5%AD%97%E8%A1%A8

夠未?
駛唔駛再多d

仲先係錯字,
走去屌人用重有係5p

你就返5p把啦
柒撚到

柒得過你老婆俾你帽你戴
會想好正常
但唔會做
我只係感到濃濃嘅惡意
除左性罪犯,中二病, 假膠想上位, psychopath, 我諗唔到咩人會歌頌強姦犯
只要你有媽媽, 老婆, 姐妹, 女, 你都一定極痛恨強姦犯

溝唔撚到女就想強姦

一於學日和咁講
你地咪撚生仔啦
你地都係垃圾黎架啦

你邏輯有問題
根本樓主無呢個前設

強姦有分上層低層?
D女星…………廢事講名。

利申 俾左正評

ok. 我呢part錯左
咁以前婚前性行為要浸豬籠。
而家婚前性行為不知幾正常。ok?

唔好再on9..

自己google下乜撚野叫通姦...

溝唔撚到女就想強姦

一於學日和咁講
你地咪撚生仔啦
你地都係垃圾黎架啦

你邏輯有問題
根本樓主無呢個前設

因為你 根本證明唔到有女朋友既男人唔會去老蛋人

唔好衝出黎比人笑啦

溝唔撚到女就想強姦

一於學日和咁講
你地咪撚生仔啦
你地都係垃圾黎架啦

依家係討論緊冇法律後 強姦會變得普及 推論出好多人會因為法律嘅存在而規範自己嘅慾望

而唔代表認同呢種諗法就係想強姦人 完全離哂題 定係我真心左?
我只係感到濃濃嘅惡意
除左性罪犯,中二病, 假膠想上位, psychopath, 我諗唔到咩人會歌頌強姦犯
只要你有媽媽, 老婆, 姐妹, 女, 你都一定極痛恨強姦犯

樓主問問題係問得衰

所以你有呢個諗法好合理

咪就係
生存都有問題仲講性慾
好撚心啦

係現代社會又怨天怨地
條件唔夠人高就話要強姦

睇小說睇得多..

唔迎合你班廢宅 社會垃圾口味點得
出眾既人係社會上有幾多?

統計學黎講最頂層係2-5%咁上下...

呢2-5%既人就統治左社會上80-90%既資源..

其實廢柴... 去到邊度都係廢柴....
處於生物邏輯層既狗係永遠無法理解價值層既人

正常..

金字塔底部既人又點會明白金字塔最頂幾果層既人...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞