強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
on9關人定禽乜春事 純粹係話冇左法律相信會有好多強姦事件發生
冇左法律除左冇規範之外亦都少左一種所謂是非嘅定義
強姦如果唔犯法 雖然道德上依然係錯 但唔需要負法律責任嘅話 一定大把人會咁做 正如鬧人都會傷害人地嘅心靈 但冇犯法 所以大聲屌人老母都得 係一個強姦唔犯法嘅社會 強姦可能會變成現今社會鬧人咁普遍都未定

講到底 唔排除係強姦唔犯法嘅社會下真係有因為顧及女仔心靈/道德而唔做呢樣嘢嘅人存在 但又會有幾多?

利申 俾左正評

我同意 你睇下依到大把依啲人
根本係男人都想屌靚女 你班契弟係度吹水話咩唔係全部男人?衣d係本能黎架,如果你班契弟真係咁好死啊 日本啲AV就唔會越出越變態,越出越重口味啦 屌你

請google 訴諸自然

up乜柒啊

訴諸自然(英語:appeal to nature;拉丁語:argumentum ad naturam)是一種非形式謬誤,為自然主義謬誤。係主張某個現象很自然,因而是可取的;或主張某個現象不自然,因而是不可取的。這種論點類似於訴諸傳統或訴諸群眾

你可以分享下點解考慮做都係禽獸

反正人性vs天性係一個深層次問題 17歲既我唔可能會岩

前題係要proof 強姦係只有禽獸先會做既行為
呢個都算係價值觀問題

同意 你岩
呢樣野我覺得係
但唔識似sci咁搵necessary factor ^^
你班道德撚令我諗起岳不群

頂你
只係唔強姦都叫道德撚

咁俾你女神除曬衫係你面前係咁講姣你唔起啊
你屌唔屌啊

你個例子關強姦咩事?

強唔強姦只要係當事人意願問題
點解強姦有錯係因為忽略他人意願
簡單d來講即係自私自利
所有男人都想做就代表啱

岩唔岩只係“文明”既意識形態
動物扑野有冇話岩唔岩?

動物同人類既性慾上係有好大分別,根本唔可以混為一談,動物只有在發情期裡才會產生性要求,但雌雄動物既發情期未必會一致,所以當雄性產生了性要求而雌卻並沒有性要求時,他們就只好迫使雌性接受自己。因此,雄性強制雌性進行性交就是天經地義的,甚至是迫不得已的。

而人類既體質係冇發情期呢樣野,性慾係可以透過意志去控制所以點解人類社會接納唔到強姦,唯有雙方同意下先可以性交。
去做禽獸喇
岳不群唔想做五嶽盟主?平時就扮無野扮正人君子 有起事上黎正一禽獸
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

ching 係咪受過咩刺激?

青山醫院班病人重正常過佢

重你老母

有咩野問題?

5p

http://www.cantonese.asia/attachments/oncc/lessons/007.htm
注意:廣府話的「重」字,有多種音義。然而最常用,卻又常給人寫成別字的,則莫如「重係」、「重食,唔飽咩?」、「重衰多幾錢重」等等常用語中的「重」字。將「重」寫爲“仲”,出於香港娛記的手筆。不圖今日竟然通行到文化青年都依隨。

學好d中文先啦細路
今晚又要返去j 強姦合法化果套av
岳不群唔想做五嶽盟主?平時就扮無野扮正人君子 有起事上黎正一禽獸
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

咁想冇道德咪移民去非洲部落囉
覺得人類社會唔啊岩你咪去做狗囉

你老母俾狗屌啊 道德撚 繼續扮野啦
有得屌你咪狗衝

你老母比禽畜輪大米添啦
豬牛馬羊有邊隻未屌過你老母呀弱智仔

你老母天性有個閪想比人屌咪比呢啲屌囉
同你理論一致呀屌你老母
你老母今晚搵狗屌佢定搵隻豬?
其實有冇人講到咩係人性 咩係天性

天性指最基本生物邏輯層

人性指會有高階思維,仁義禮智信呢D道德價值觀

咁一個人的人性一定係被教導而獲得
即係人天生係冇人性
你認唔認同

部分認同
因為要由基本生物邏輯層再上,係要透過教育同人類與生俱來既邏輯思考

但基本既側隱之心,我諗唔強唔少都會feel到
但可唔可以有效用,我覺得無教育你無可能
成班智障道德撚 係度扮聖人君子

你老母搵左隻牛定羊返黎交配?
龍心
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

重你老母

有咩野問題?

5p

http://www.cantonese.asia/attachments/oncc/lessons/007.htm
注意:廣府話的「重」字,有多種音義。然而最常用,卻又常給人寫成別字的,則莫如「重係」、「重食,唔飽咩?」、「重衰多幾錢重」等等常用語中的「重」字。將「重」寫爲“仲”,出於香港娛記的手筆。不圖今日竟然通行到文化青年都依隨。

學好d中文先啦細路

https://wapbaike.baidu.com/item/%E4%BB%B2%E6%9C%89?adapt=1
連支那人都不如

https://zh-yue.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_talk:%E7%B2%B5%E8%AA%9E%E6%9C%AC%E5%AD%97%E8%A1%A8

夠未?
駛唔駛再多d
其實連登已經好多小學雞
唔好再9up d歪理教壞細路
唔係網上匿名9up就唔洗負責任
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

重你老母

有咩野問題?

5p

學好d中文先啦細路

老餅宜家咩年代啊 跟規矩啦傻西
如果係咁樓豬應該如無意外係出唔到世
係啊
話緊你地班垃圾道德撚啊

重你老母

有咩野問題?

5p

學好d中文先啦細路

https://wapbaike.baidu.com/item/%E4%BB%B2%E6%9C%89?adapt=1
連支那人都不如

https://zh-yue.wikipedia.org/wiki/Wikipedia_talk:%E7%B2%B5%E8%AA%9E%E6%9C%AC%E5%AD%97%E8%A1%A8

夠未?
駛唔駛再多d

仲先係錯字,
走去屌人用重有係5p

你就返5p把啦
柒撚到
話禽獸個啲全部咪撚做愛
我同意呢個世界有唔少男人內心住緊一隻野獸..

只要放開條鎖鏈就會立即破殼而出...

好似之前有研究過大約係六成到七成咁上下...

多係多...

但唔代表"全世界"既男人都會係咁...

不過問心...

若然真係有強姦無罪既一日...

我都唔敢保證自己會唔會係一隻野獸...
其實連登已經好多小學雞

識得從痴線對話分析,就無問題
可惜大部份章登人唔會思考
其實連登已經好多小學雞

我上o黎連登冇打算要教化眾生的, 阿門
我同意呢個世界有唔少男人內心住緊一隻野獸..

只要放開條鎖鏈就會立即破殼而出...

好似之前有研究過大約係六成到七成咁上下...

多係多...

但唔代表"全世界"既男人都會係咁...

不過問心...

若然真係有強姦無罪既一日...

我都唔敢保證自己會唔會係一隻野獸...

鳩硬無理性都話
話禽獸個啲全部咪撚做愛

強姦=做愛?
返去訓啦屌你老母
係樓主你咋屌你老母
低級版柒頭房事龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞