強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
如果係無道德同法律,
樓主一早做左奴隸,
連飯都無得食,睇住有權有力既人屌100條女屎眼,樓主就連波仔都無得搾

如果無道德同法律
男人會比最大力既人屌屎眼同分屍黎食
最大力既男人好似獅子咁
一個人養好多女人
女人負責繁殖
可能好似獅子族群咁
就係垃圾樓豬呢啲咁嘅言論,搞亂連登呀,依家拋句垃圾廢話出嚟引罵戰,乜撚都冇,日日熱門全部都係時事台,依家真係語不驚人誓不罷休? 小心中伏
咁同偷野有咩分别?
你老豆做左全世界男人最想做嘅野 就係屌你老母
Show Blocked User - 藍海戰神
就係垃圾樓豬呢啲咁嘅言論,搞亂連登呀,依家拋句垃圾廢話出嚟引罵戰,乜撚都冇,日日熱門全部都係時事台,依家真係語不驚人誓不罷休? 小心中伏

你又無講錯

佢內文得兩句廢話,hea撚到爆,咁都叫時事??

跟著又quote人開始罵戰,咩居心你地自己諗

你又無講錯

佢內文得兩句廢話,hea撚到爆,咁都叫時事??

跟著又quote人開始罵戰,咩居心你地自己諗

留意咗好耐,最近好多呢啲廢post引戰
是但拋個on9論點出嚟就算撚數、屌咩資料都冇,去咩時事句開Post呀,去學術台開唔撚得嘅咩??呢啲好大機會係五毛,明知時事台易上熱門
只怪d女人實在太正

女人天生係男人既玩具
其實有冇人講到咩係人性 咩係天性

天性指最基本生物邏輯層

人性指會有高階思維,仁義禮智信呢D道德價值觀

咁一個人的人性一定係被教導而獲得
即係人天生係冇人性
你認唔認同

部分認同
因為要由基本生物邏輯層再上,係要透過教育同人類與生俱來既邏輯思考

但基本既側隱之心,我諗唔強唔少都會feel到
但可唔可以有效用,我覺得無教育你無可能

所以孟子果套就係相信每個人都有呢種「天生嘅能力」 做唔做到另一回事 冇法律底下如果教育極完美 咁就另計 但係基於現有社會失去法律 強姦一定通街係

所以我一早咁講
不過你知啦 香港人真名假 偽善
好多道德撚話一定唔會嘛

咪就係因為人唔夠自律所以先要有法律規限

荀子夠有講過人性本惡 法家夠講緊要用法律治人 根本人就係動物 我唔敢講冇法律全部人都會作奸犯科 但如果呢一刻強姦唔犯法 強姦率一定會上升
你想強人就等於我又想?
你都戇鳩
如果強姦唔犯法,女人肯定下面著盔甲架啦,重有咁多短裙熱褲喎~咁易畀你姦到喇喎

重有,如果係個咁文明咁有法規既社會,強姦係合法,而強姦呢件事又令到個社會好亂,咁咪立法將強姦刑事化囉

就咁一句如果強姦合法就食到女?!諗多左!
在自然狀態下,每個人都需要世界上的每樣東西,也有拿取每樣東西的權力。但世界上的東西都是不足的,所以就有持續的,基於權力的「所有人對所有人的戰爭」。人生在自然狀態下是「孤獨、貧窮、齷齪、粗暴又短命」

垃圾們(現代)肥矮柒毒窮冇女:
屌你老母我要弱肉強食
唔要法律道德規則
規則係比有錢有條件既人玩既!

垃圾們(古代)肥矮毒柒冇女:
我地唔要弱肉強食冇秩序!
我要公平!規則!
人人有機會食到女!

hahaa...

其實廢物去到邊度都係廢物...

廢物變成神男只會係小說出現...

冇左法律, 班廢物又係比人打死

咁咪設定只可以男人強姦女人 , 唔可以殺人囉....

簡單...
所有男人都想做就代表啱

岩唔岩只係“文明”既意識形態
動物扑野有冇話岩唔岩?

岩你老母
返印度食香蕉啦

婚前性行為都係唔岩

咁有無犯法呀?
在自然狀態下,每個人都需要世界上的每樣東西,也有拿取每樣東西的權力。但世界上的東西都是不足的,所以就有持續的,基於權力的「所有人對所有人的戰爭」。人生在自然狀態下是「孤獨、貧窮、齷齪、粗暴又短命」

屌你老母我要弱肉強食
唔要法律道德規則

我要公平!規則!
人人有機會食到女!

hahaa...

簡單...

到時有人問點解男人可以強姦女人但唔可以殺人?
有能力既男人一定唔會鐘意俾好似樓主咁既廢柴屌佢既女人
想做唔等於可以做
如果樓豬有女,男人都會想強姦佢,唔知到時樓豬又會唔會「雙重標準」呢?

屌你老母我要弱肉強食
唔要法律道德規則

我要公平!規則!
人人有機會食到女!

hahaa...

簡單...

到時有人問點解男人可以強姦女人但唔可以殺人?
有能力既男人一定唔會鐘意俾好似樓主咁既廢柴屌佢既女人

如果強姦合法化,唔知啲口德撚同道德撚會唔會做呢

首先我唔會走去強姦人..

因為太容易暴露自己...

所以我會將可以殺既男人都殺左先...

殺人無話合法喎

↑ #314 唐英年早逝既回覆..

可唔可以其實係佢地話事........... 佢地覺得...
想做唔等於可以做
如果樓豬有女,男人都會想強姦佢,唔知到時樓豬又會唔會「雙重標準」呢?

無問題..

將設定調一下就無問題...

只可以我強姦人地d女..

人地唔可以強姦我d女..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞