強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
屌你老母樓豬同一堆g持狗
我唔理你假膠定真心
你仆街死無全屍啦
想同靚女扑嘢,同想強姦係兩回事。
對方唔 enjoy 或者喊晒口, 有乜嘢 mood?
不過缺乏同理心嘅人可能理解唔到㗎啦。
所有男人都想做就代表啱

岩唔岩只係“文明”既意識形態
動物扑野有冇話岩唔岩?

用動物黎同人比

係……應該係人仲衰過動物。

提出左論點又唔講論據
咁好難繼續同你討論落去架喎

岩岩讀中學? 老師岩岩教論點論句論證?

講兩句又轉移話題人身攻擊
此post已完
呢個社會就係一個遊戲
每個遊戲都有佢既規矩
法律就係呢個社會既規矩
你要跟自己既獸性去做係你自己既事
人地有規矩去制裁犯規既人

想做同可以做從來都係兩回事

樓主假設 係強姦唔犯法。

咁就同動物一樣 無第三方去保障弱者
強者可以憑武力奪取所以資源
咁只會天下大亂

其實男人無人唔想三妻四妾
但現實就係社會要行一夫一妻制
想滿足自己呢啲不被社會容納既慾望 返去睇av算啦
ff
咁你第時個女同老婆都要比人姦
如果你得就得
好似係 kant 既 moral rules
如果強姦唔犯法。
根本就冇一個男人唔去強姦靚女

樓主應該去印尼

印尼定印度
如果依個世界無左法律會點?

即係無人會犯法
有無讀過書?

人禽之辨唔識?

證明樓主智慧唔係人既水平, 思想只係動物既層面

咁你有冇衝紅燈,掉垃圾呀?動物

原來你連人禽之辨都唔識

如果識既 你唔會用衝紅燈, 掉垃圾黎做例子

原本諗住同你理性討論下, 點知大家唔同水平, 無謂喇咁

你連基本立論都無
一味攻擊

返歸啦臭差
搶佔道德高地係好易,但再諗深一層
唔需要話比其他人聽你點諗,自己心知肚明就得
如果依個世界無左法律會點?

即係無人會犯法

你開電視睇下啲動物紀錄片咪知
有無讀過書?

人禽之辨唔識?

證明樓主智慧唔係人既水平, 思想只係動物既層面

咁你有冇衝紅燈,掉垃圾呀?動物

原來你連人禽之辨都唔識

如果識既 你唔會用衝紅燈, 掉垃圾黎做例子

原來你連人禽之辨都唔識

如果識既 你唔會覺得用衝紅燈, 掉垃圾黎做例子有問題.

唔講法律
淨係講愛,你如果愛你老婆,淨係同佢一個人搞有咩問題?
唔係建基於你係咪男人,係咪有得食唔食,係咪唔會扯
係你唔想去傷害你愛既人,對愛情忠貞
都已經有足夠理由令你唔去同第2個女人搞野,莫講話強姦啦
樓主食屎啦
所有男人都想做就代表啱

動物扑野有冇話岩唔岩?

用動物黎同人比

係……應該係人仲衰過動物。

提出左論點又唔講論據
咁好難繼續同你討論落去架喎

岩岩讀中學? 老師岩岩教論點論句論證?

講兩句又轉移話題人身攻擊
此post已完

你知唔知咩叫人身攻擊呀哥仔?
唔講法律
樓主食屎啦

如果你呢世人只同過1個人扑野.
我認我係食屎狗
如果唔係你仆街啦.
好撚高質!!!連登仔萬歲!!
唔講法律
樓主食屎啦

我認我係食屎狗
如果唔係你仆街啦.

有幾難

其他國家我信.
香港人? 毒L 就去叫雞, 港女就去做PTGF.
所有男人都想做就代表啱

動物扑野有冇話岩唔岩?

呢個係人同動物嘅分別
唔講法律
樓主食屎啦

我認我係食屎狗
如果唔係你仆街啦.

有幾難

家英哥有冇叫過雞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞